Düşen uçakta şehit olan üsteğmen askeri törenle uğurlandı

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde, F-16 tipi savaş uçağının düşmesi sonucu şehit düşen Üsteğmen Yasin Boy için askeri tören düzenlendi.

Düşen uçakta şehit olan üsteğmen askeri törenle uğurlandı
Düşen uçakta şehit olan üsteğmen askeri törenle uğurlandı
Haber albümü için resme tıklayın

Üsteğmen Yasin Boy'un naaşı Türk bayrağına sarılı tabutu, törenin yapılacağı Kapadokya Havalimanına getirildi. Saygı duruşunda bulunulması ile başlayan törende, Yasin Boy'un özgeçmişi okundu. İl Müftüsü Yakup Öztürk'ün, Üsteğmen Yasin Boy için dua etmesinin ardından, şehidin naaşı askeri uçakla memleketi Adana'ya gönderildi.

Törene, şehit Yasin Boy'un eşi, çocuğu ve yakınları ile Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Hava Kuvvetleri Değerlendirme ve Denetleme Başkanı Korgeneral Muhittin Fatih Sert, Kayseri Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12. Hava Ulaştırma Ana Üst Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün, İl Jandarma Komutanı Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve diğer yetkililer katıldı.

23 Mar 2018 - 10:01 - Asayiş

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler