Altınyıldız da akşam etütleri sürüyor

Altınyıldız Eğitim Kurumları, başarı ve disiplinden taviz vermeden, geceli gündüzlü çalışarak uzman öğretmenleriyle, öğrencilerini geleceğe hazırlıyor.

Altınyıldız da akşam etütleri sürüyor
Altınyıldız da akşam etütleri sürüyor
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Hafta sonu kursları, hafta içi etütleri ve deneme sınavlarının yanı sıra, okul çıkışlarında etüde kalan istekli 12.sınıf öğrencileri öğretmenler eşliğinde Eylül ayından itibaren saat 22.30’ a kadar okul kampusunda ders çalışmaktadır. 2019-2020 1.yarıyıl ve 2. yarıyılında akşam etütleri devam edecek.

Akşam etüdüne katılan öğrenciler,”Birçok konu eksiğimizi tamamlama imkânı buluyoruz. Sorularımızı çözüyor, konu tekrarları yapıyoruz. Müsait öğretmenlerle çalışabiliyoruz.

Başarı, emek ve özverili çalışmayı gerektiriyor. Çalışmaların sürekliliği de önemli. 22 yıldır Türkiye ve Nevşehir dereceleri kazanan Altınyıldız başarı geleneğini inşallah 2020 yılında biz devam ettireceğiz. Karınca misali çalışıyoruz. Altınyıldız Koleji Müdürlüğüne teşekkür ederiz.” dediler.

Türkiye’nin en başarılı eğitim kurumları arasında yer alan Altınyıldız Liseleri, her yıl Üniversite sınavlarında çeşitli puan dallarında Nevşehir birincilikleri ve Türkiye dereceleri kazandırdığını ifade eden Okul yönetimi ise; “2019 Üniversite Sınavlarında her yıl olduğu gibi Nevşehir birinciliklerini Altınyıldız Liseliler kazanmıştır.

Eğitimde mükemmel sonuçlara ulaşmak için büyük fedakârlıklarla gece gündüz çalışan Altınyıldız Koleji öğrencilerini, velilerini, başarılı öğretmen kadromuzu ve yöneticilerini kutlarız.” dedi.

03 Eki 2019 - 20:00 - Eğitim

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler