Altınyıldız genç kız takımı Konya’da.

Okul sporları tarafından düzenlenen Basketbol Genç Kız A kategorisinde Nevşehir ‘de1.olan Altınyıldız Koleji Fen Lisesi Genç Kız Takımı Nevşehir’i temsil etmek için Konya’da düzenlenecek olan Bölge Şampiyonasına gitti.

Altınyıldız genç kız takımı Konya’da.
Altınyıldız genç kız takımı Konya’da.
Haber albümü için resme tıklayın

Birçok sportif başarılara imza atan Altınyıldız Koleji sporcu öğrencileri daha önce yaptıkları derecelere yenisini katmak, okulunu ve Nevşehir ilini en iyi şekilde temsil etmek için 17-21 Şubat 2020 tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek grup maçlarında Türkiye yarı finallerine gitme sözü vererek öğretmenleri ve arkadaşları ile vedalaşarak yola çıktılar.

#

17 Şub 2020 - 12:16 - Eğitim

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 810.060 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler