Merkeze bağlı köy ve kasabalarda okullar tatil

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Nevşehir merkeze bağlı kasaba ve köy okullarındaki eğitim ve öğretim ile taşımalı eğitime 07/01/2019 tarihinde geçerli olmak üzere 1 gün süre ile ara verildi.

Nevsehir Valiliği tarafindan yapilan açıklamada, "Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Nevşehir merkeze bağlı kasaba ve köy okullarındaki eğitim ve öğretim ile taşımalı eğitime 07/01/2019 tarihinde geçerli olmak üzere 1 gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca kendi imkanlarıyla ve toplu taşıma ile il merkezine ilçe, kasabalar ve köylerimizden gelen öğrencilerimiz de istemeleri durumunda 07/01/2019 tarihinde geçerli olmak üzere 1 gün süreyle idari izinli sayılacaktır. Diğer tüm İlçelerimiz ayrı ayrı son meteorolojik verilere göre değerlendirip verecekleri kararlarını ilan edeceklerdir. Meteoroloji’den alınan veriler doğrultusunda kar yağışının hafif ve aralıklı olacağı, sabah saatlerinden önce duracağı, 07/01/2019 tarihinde il genelini kapsayan bir kar yağışı beklenmediği için tüm ili kapsayan bir tatil kararı alınmamıştır. Sürücülerin trafik kurallarına uymaları, kış lastiği olmadan kesinlikle trafiğe çıkmamaları gerekmektedir" denildi

07 Oca 2019 - 01:39 - Eğitim

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Derya - Benim çocuğum merkezden urgube gidiyor neden bize tatil olmuyor yollar ürgupten gelenlere buzluda nevsehir den gidenlere acikmi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ocak 01:39

Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler