Nevşehir Ankara’da temsil ediliyor

Özel Altınyıldız Koleji 29-30 Mart tarihleri arasında Ankara MEB Şura Salonda düzenlenen Fizy 22.Liseler Arası Müzik Yarışmasında Okulu ve Nevşehir’i temsil etti.

Özel Altınyıldız Koleji 29-30 Mart tarihleri arasında Ankara MEB Şura Salonda düzenlenen Fizy 22.Liseler Arası Müzik Yarışmasında Okulu ve Nevşehir’i temsil etti.

Nevşehir Altınyıldız Koleji Müzik Kulübü orkestrası; Altınyıldız Fen Lisesi öğrencilerinden, Ali Kaan İşerio Beliz Bulut, Emre Ünlüleblebici, İlknur Ece Güvenç ve Altınyıldız Anadolu Lisesi öğrencisi Buğra Özdolap ve Müzik Öğretmenimiz Onur Kahraman yönetiminde, Adamlar Grubunun “Acının İlacı” adlı şarkısını seslendirdi.

Bu yarışmada jüri oylamasının yanında halk oylamasının da önemi çok büyük olduğu belirtilirken, Müzik grubu Nevşehir’den tek katılan müzik grubu olarak sadece okulu değil, Bütün Kapadokya bölgesini temsil ediyor.

Tüm kesimden Nevşehir’i temsil eden öğrencileri desteklemeye çağıran Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci, “Öğrencilerimizi çıktıkları bu yolda başarılar diler, desteklerinizi görmekten mutluluk duyarız.” dedi.

199 lise yarıştı

Geleceğin yıldız adaylarının muhteşem performansıyla göz kamaştırdığı ve kıyasıya geçen Ankara elemelerinde; Ankara, Adıyaman, Ağrı, Aksaray, Amasya, Batman, Bolu, Çorum, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Malatya, İçel, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Tunceli, Yozgat ve Zonguldak'tan gelen 199 lise yarıştı. Elemelerde en iyi performansı sergileyen okullar, finale yükselme şansı yakalayacak.

Yarışmanın eleme heyecanı 4-5-6 Nisan tarihlerindeki İzmir elemeleriyle devam edecek. Hem İstanbul'da hem de Ankara ve İzmir'de sahneye çıkan performans sergileyen grupların video'ları Türkiye'nin en popüler digital müzik platformu fizy üzerinden dinlenerek oy verebilecek. Elemede finale çıkma hakkı kazanamayan okullar arasındani, fizy üzerinden izlenip en çok beğeniyi kazanan 6 okul, finale çıkmayı kazanan 30 performans arasına katılma şansını yakalayacak. İl elemeleri ve fizy üzerinden gelen oylarla seçilen toplam 36 okul finalde tekrar sahne alacak.

Final 27 Nisan 2019 tarihinde İstanbul Bostancı Gösteri Merkezinde yapılacak. Her alanda Nevşehir'in gururu olan Altınyıldız Koleji Müzik alanında da ne kadar yetenekli öğrencileri sahip olduğunu ispat etti.

Nasıl oy kullanırım

1-Fizy Uygulamasını ücretsiz cep telefonunuza indirin.

2-Fizy ana sayfasında yer alan Liseler Arası Müzik Yarışması butonuna tıkla, Videolar içerisinden Özel Altınyıldız Koleji-Fen ve Anadolu Lisesi “Adamlar/Acının İlacı”şarkısına oy ver.

http://fizy.org/video/ozel_altinyildiz_koleji_fen_ve_anadolu_lisesi/acinin_ilaci

#

04 Nis 2019 - 14:01 - Eğitim

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler