Nevşehir'de okullar tatil edildi

Gece başlaması beklenen kar yağışı nedeniyle okullar 16 Ocak Çarşamba günü il genelinde tatil edildi.

Nevşehir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, " Son meteorolojik veriler doğrultusunda gece başlayacak yoğun kar yağışı ve oluşacak olumsuz hava koşulları gün boyunca devam edeceğinden, 16/01/2019 Çarşamba günü İl Genelinde Eğitim Öğretime 1 (bir) günü ara verilmiş olup, engelli ve hamile personelimiz de idari izinli sayılacaktır.    Sürücülerin trafik kurallarına uymaları, kış lastiği olmadan kesinlikle trafiğe çıkmamaları gerekmektedir. Tüm trafik birimlerimiz de kontrollerini azami seviyeye çıkararak gerekli tedbirleri alacaklardır.    Yine Karayolları, belediyeler ve İl Özel İdaresi ekiplerimizde daha önce kararlaştırdığımız kış tedbirleri ile ilgili uygulamalarını titizlikle yerine getireceklerdir" denildi

15 Oca 2019 - 23:47 - Eğitim

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler