Simya Koleji’nin sınavına yoğun ilgi oldu

2019-2020 Eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Nevşehir Simya Koleji, bursluluk sınavını yaptı.

Simya Koleji’nin sınavına yoğun ilgi oldu
Simya Koleji’nin sınavına yoğun ilgi oldu
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Nevşehir’de eğitime yaptığı yatırım ve başarılarla bir numara olması beklenen Simya Koleji'nin bursluluk sınavına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sınav salonlarında izdiham yaşanırken, öğrenci velilerde dışarda heyecanla bekledi.

Eğitim öğretimde öğrencilerin başarı ve çabalarının ödüllendirilmesinin gerekliliğine inandıklarını ifade ede Simya Okulları Kurucu Müdürü Selçuk Dinç, “İlkokul 2. Sınıftan başlamak üzere tüm sınıf düzeylerinde bursluluk sınavları düzenledi.

Bu sayede öğrencileri hem başarıya teşvik etmeyi hem de eğitimde fırsat eşitliğini sağlamayı amaçlayan Simya okulları Nevşehir’de eğitimin öncü neferi oldu.

02-03 Mart tarihli Simya Okulları bursluluk sınavının ilk gün oturumları başarıyla tamamlandı. İlkokul 2.3.4. Sınıflar ve ortaokul 5.6. ve 7. sınıfların katıldığı bu ilk oturuma öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Öğrenciler düzenli ve sakin bir ortamda sınavlarını tamamladılar.

Bursluluk sınav sonuçlarının başarısına göre Simya Okullarında okunmaya hak kazanabilecek ve çeşitli oranlarda burs ile ödüllendirilecek olan öğrenciler, bu motivasyon ile başarılı olmak için yoğun çaba gösterdiler. Öğrenciler tarafından büyük bir heyecanla beklenecek olan sınav sonuçları ise 5 Mart tarihinde açıklanacak.” dedi.

Dinç ayrıca, 2019 -2020 eğitim öğretim yılı kayıtlarına 6 Mart’ta başlanacağını duyurdu.

03 Mar 2019 - 11:11 - Eğitim

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Öğretmen - 4. Sınıf soruları seviyenin çok üstündeydi çok kötü hazırlanmıştı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mart 11:11
01

Öğretmen - 4. Sınıf soruları seviyenin çok üstündeydi çok kötü hazırlanmıştı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mart 11:11

Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler