Ülkücüler açılış için gün sayıyor

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı yıllardır özlemini çektiği yeni hizmet binasının açılışı için gün sayıyor.

Ülkücüler açılış için gün sayıyor
Ülkücüler açılış için gün sayıyor
+6
Haber albümü için resme tıklayın

09 Mart 2019 Cumartesi günü saat 14:00’da açılacak olan Ülkü OcaklarıNevşehir İl başkanlığı yeni hizmet binası için tüm hazırlıklar tamamlandı. Uzun zamandır inşaat çalışmaları devam eden yeni hizmet binasında tüm eksiklikler giderildi.  

Toplu çalışma odası, Üniversite birimi, ortaöğretim birimi, sohbet salonu ve Başkan odasından oluşan yeni hizmet binasının teras bölümü de oldukça geniş ve ferah bir durumda. Ocak binası son hali ile adeta bir okulu anımsatıyor.

Şimdi sadece açılışın kaldığını ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Yaklaşık 1 yıl önce “Nevşehir Ocak Mülk alacak” sloganı ile yola çıktık. Ve bu  sloganı söylerken içini şunlarla doldurduk; Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığının eğitim ve öğretim faaliyetlerinin, sosyal alanda ki etkinliklerinin daha rahat bir alanda, daha rahat bir şekilde yapabilmesi için bir mülk edinme ihtiyacımızın olduğunu düşündük. Böyle bir yola çıktık. Gönüldaşlarımız, Ülküdaşlarımız ve sevenlerimiz bizlere destek oldu. Elhamdülillah Mülkümüze kavuştuk.

Binamızın içerisinde ocağımızın rutin eğitim ve öğretim faaliyetleri ve bundan ziyade birçok alanda etkinlik göstereceğimiz şekilde dizayn ettik. Öncelikle Ortaöğretim ve Üniversite alanında Nevşehir gençliği üzerinde sosyal ve kültürel birçok etkinliğimiz olacak. Allah nasip etti 1 yıl önce çıktığımız programımızı sonlandırdık. Tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Nevşehir’de ki büyün gençlerimizi  Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanlığına davet ediyorum.” dedi.

Başkan Türker, 09 Mart 2019 Cumartesi günü yapılacak acılaşa da tüm Nevşehir halkını davet etti.  

03 Mar 2019 - 11:12 - Eğitim

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler