Üniversite öğrencilerine final sınavı öncesi çorba ikramı

Final sınavına girecek Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencilerine, sınav öncesi Nevşehir Belediyesi tarafından çorba ikramında bulunuldu.

Üniversite öğrencilerine final sınavı öncesi çorba ikramı
Haber albümü için resme tıklayın

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yarıyıl final sınavına girecek Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri için hazırlattığı çorbaları görevliler eşliğinde Üniversitenin Damat İbrahim Paşa Yerleşkesi içerisinde öğrencilere ikram ettirdi. Sınav saati öncesi kendileri için hazırlan çorba ikramına yoğun ilgi gösteren öğrenciler, uygulamadan oldukça memnun olduklarını ifade ederek Nevşehir Belediye Başkanı Ünver’e teşekkür etti.

Öğrenciler ile birlikte çorba ikramına eşlik eden Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ise, öğrencilere yalnız olmadıklarını hissettirmek ve kendilerinin moral ve motivasyonunu arttırmak adına yapılan uygulamanın oldukça memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Bağlı ‘Öncelikle değerli öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyorum. Sınav haftası olması münasebetiyle yoğun bir çalışma içerisinde olan öğrencilerimizin moral ve motivasyona çok ihtiyacı var. Biz de üniversite olarak kendilerinin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bugün Nevşehir Belediyemiz de bu yönde güzel bir uygulama yaparak öğrencilerimize çorba ikramında bulundu. Sayın Başkanımız Hasan Ünver’e bu nazik ve ince düşüncesinden dolayı şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum’ dedi.

#

28 Ara 2017 - 14:01 - Eğitim

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler