Çiftçilere dikkat! Önemli uyarı geldi

Nevşehirli çiftçilere önemli uyarı geldi. Bu uyarıları kulak ardı etmeyin.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) tarafından, Çiftçi kayıt sistemi ve destek başvuruları için tanınan süre 31 Aralık Pazartesi günü mesai bitiminde sona ereceği duyuruldu.

Nevşehir’de ki çiftçileri de yakından ilgilendiren çiftçi kayıt sistemi ve destek başvuruları için tanınan sürenin 31 Aralık Pazartesi günü mesai bitiminde sona ereceğini bildirildi. Çiftçilerin yoğunluk yaşanabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak bir an önce kayıtlarını yaptırmalarında fayda olacağı belirtildi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar yaptığı açıklamada, yönetmeliğe göre 30 Haziran tarihinde sona eren çiftçi kayıt sistemi (ÇKS) başvuru süresinin Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin girişimleri ile 31 Aralık Pazartesi gününe kadar uzatıldığını hatırlattı.

2018 yılı tarım destekleri kapsamında verilen, küçük aile işletmesi, fındık alan bazlı gelir, bombus arısı ve toprak analizi desteği başvurularının da yine 31 Aralık Pazartesi günü sona ereceğini belirten Bayraktar, şöyle devam etti:

“2018 yılı için belirlenen, küçük aile işletmeleri desteği dekar başına 100 lira, fındık alan bazlı gelir desteği dekar başına 170 lira, bombus arı kullanım desteği koloni başına 60 lira, toprak analiz desteği ise analiz başına 40 liradır. Çiftçilerimizin bu desteklerden yararlanabilmeleri için başvuruda bulunmaları gerekmektedir.”

24 Ara 2018 - 10:40 - Ekonomi

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler