İstihdam için görüş birliğine varıldı

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette istihdam konusunda görüş birliğine varıldı.

İstihdam için görüş birliğine varıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette istihdam konusunda görüş birliğine varıldı.

Ziyaret sırasında Nevşehir Ticaret Borsası ve İŞKUR Nevşehir İl Müdürlüğü, özellikle tarımsal istihdam konusunda yeni projeler üzerinde çalışma konusunda görüş birliğine vardılar. Nevşehir Ticaret Borsası

ile İŞKUR iş birliğinde yapılması planlanan projelerle Yeni Girişimci Kursları ve Kariyer Günleri konularında görüş alışverişleri yapıldı.

İŞKUR çalışmalarının Nevşehir için büyük önem taşıdığını belirten İbrahim Salaş, ‘Nevşehir'de İŞKUR Müdürlüğü ile uyumlu bir çalışma içindeyiz. İlimizde İşsizlik ve istihdam konusunda yapılan çalışmaları

destekliyoruz. Çünkü ne iş olursa yaparım dönemi çok geri de kaldı artık. İlimizde ticaret hacminin ve üretimin artması için vasıflı ara eleman yetiştirilmesi şarttır. Kaliteli bir iş gücü olması için gençlerimize yönelik projeler üretmeliyiz’ dedi.

Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Ticaret Borsası Hizmet Binası’nda da ‘İş-Kur Hizmet Noktası’ kurulduğunu da hatırlatan Salaş, ‘Nevşehir; bir turizm, tarih ve eğitim kenti olduğu kadar bir tarım kentidir de. Borsa olarak misyonumuz, kentimizin bu özelliğini geliştirmek ve üyelerimize vizyon katmaktır. Borsamız bünyesinde kurulan İŞKUR Hizmet noktasında üyelerimiz, istihdam seferberliği kapsamında çıkarılan yeni teşviklerle ilgili bilgi alıp eleman talebinde bulunabiliyor’ dedi.

‘NTB, bizim önemli bir partnerimiz’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İŞKUR İl Müdürü Barata ‘da ‘Milli İstihdam Seferberliği ile ülke genelinde ilave istihdamın sağlanması amacıyla tüm yurtta kurum olarak mesai saati gözetmeksizin çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızda Nevşehir Ticaret Borsası da bizim önemli bir partnerimiz’ dedi.

#

27 Ara 2018 - 13:04 - Ekonomi

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler