NTB'DE KOSGEB destekleri anlatıldı

Nevşehir Ticaret Borsası’nda KOSGEB destekleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Nevşehir Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen toplantıya, KOSGEB Müdürü Ali Usta , NTB Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Genel Sekreter Uğur Aydoğan, Doğa Tohumculuk Gökhan Çevik, Fatih Un Abdullah Salaş - Çetin Saka, Nissa Gıda Murat Gerçek, Mehmet Ve Atilla Dirican ile Ticaret Borsasını Temsilen Hatice Doğan katıldı.

‘2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programı’  ve Başvuru süreçleri Kosgeb uzmanı  Cavide Pehlivan tarafından anlatıldı.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş yaptığı açılış konuşmasında, ‘Yapılan toplantımızda amacımız, üyelerimizi KOSGEB’in yeni ve var olan destekleri hakkında bilgilendirmek. Hedefimiz, tüm işletmelerin bu desteklerden yararlanması. Küçük adımlarla yola çıkarak, önce küçük bir tohum ekerek işlerimizi büyütmemiz lazım. Bunun için de KOSGEB desteği ile iyi bir başlangıç yapabiliriz.’ dedi.

KOSGEB Nevşehir Müdürü Ali Usta'da, seminere katılan işletme temsilcilerine KOSGEB’in var olan ve yeni destekleri hakkında örnek uygulamaları da içerecek şekilde kapsamlı bilgiler verdi.

KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı, imalat sanayinde faaliyet gösteren ve KOSGEB Desteklerinden yasaklı olmayan İşletmelerin kullanacakları yerli ve yeni makine teçhizat alımları için uygun koşullarda finansal destek sağlanması amacıyla ‘2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programı’ hazırlandığını ifade eden KOSGEB Müdürü Ali Usta, seminerin son bölümünde katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

#

10 Tem 2018 - 16:19 - Ekonomi

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler