2 aydır kayıp karısını arıyor

Nevşehir Mahmut Hiçyılmaz isimli genç, 2 aydır kayıp olan 2 çocuğunun annesi Kübra Hiçyılmaz’ı bulmak için sesini duyurmaya çalışıyor.

2 aydır kayıp karısını arıyor
2 aydır kayıp karısını arıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Nevşehir’in Kapucubaşı mahallesinde ikamet eden 2 çocuk annesi Kübra Hiçyılmaz,  bundan tam tamına 2 ay önce biranda ortadan kayboldu. 1994 doğumlu Kübra’dan hiçbir iz bulamayan acılı koca Mahmut Hiçyılmaz, kaybolan eşi için seferber olmuş durumda.

“Eşimin hayatından şüphe ediyorum” diyerek karısının biran önce bulunmasını isteyen Mahmut Hiçyılmaz, “7 yıllık eşim bundan 2 ay önce biranda kayıplara karıştı. Hemen durumu polis ekiplerine bildirdim. O günden bu yana kendisinden hiçbir şekilde haber alamıyorum. Biri 6, biri ise 2 yaşında olan çocuklarım ile ortada kalakaldım. Çocuklarım artık annelerini istiyor. Ancak, onlara söyleyecek bir şey bulamıyorum. Eşim Kübra’yı gören veya duyanların polis ekiplerine bildirmesini istiyorum.” dedi.

İçerisinde bulunduğu çaresizliği gözyaşları içerisinde gazetemize anlatan acılı koca Mahmut Hiçyılmaz’ın umutlu bekleyişi devam ediyor.

KENT HABER ÖZEL

KAYIP EŞİNİ BULMAK İÇİN SESİNİ DUYURMAYA ÇALIŞAN MAHMUT HİÇYILMAZ

--------------------------------------------------------------------------------------------------

2 AY ÖNCE BİRANDA ORTADAN KAYBOLAN KÜBRA HİÇYILMAZ

#

26 Kas 2019 - 10:31 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler