“Adalet Ormanına” Fidan dikildi

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 21-26 Mart Orman Haftası Kutlama programı çerçevesinde, Avanos İlçesi Kayseri yol güzergâhında bulunan “Adalet Ormanı” alanında fidan dikildi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 21-26 Mart Orman Haftası Kutlama programı çerçevesinde, Avanos İlçesi Kayseri yol güzergâhında bulunan “Adalet Ormanı” alanında, denetimli serbestlik tedbiri altında bulundurulan ve kamuya yararlı bir işte ücretsiz olarak çalıştırılan hükümlülerce düzenlenen fidan dikimi etkinliğine katıldı.

Protokol üyeleri ve katılımcılar ile birlikte fidan dikimini gerçekleştiren Vali İlhami Aktaş, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederek, haftalarını kutladı.

Düzenlenen etkinliğe; Vali İlhami Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin, Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı, Hâkimler, Savcılar, Adliye personeli, denetimli serbestlik tedbiri altında bulundurulan ve kamuya yararlı bir işte ücretsiz olarak çalıştırılan hükümlüler katıldı.

#

22 Mar 2019 - 09:47 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler