Aranan yirmi üç şahıs yakalandı

Nevşehir’de toplam 23 aranan şahıs polis ekiplerince yakalandı.

Son Bir Hafta İçerisinde; Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı ve çeşitli Adli Makamlar  tarafından yakalama kararları ile   Aranan Şahısların Yakalanmasına yönelik istihbari ve yol kontrol ve denetleme noktalarında yapılan çalışmada; Toplam 23 şahıs yakalanarak Adli Makamlara sevk edildi. Toplam  8 şahıs Mahkemelerce tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. 14 şahıs ise Adli Yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile Adli Makamlarca serbest bırakılmış ve 1 Askeri Ceza Kanununa Muhalefet suçundan aranan şahıs ise Askerlik Şubesine teslim edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğünce; il Merkezinde 8 aranan şahıs yakalanmış 4 şahıs tutuklanmış 4 şahıs Adli Yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile Adli Makamlarca serbest bırakıldı.

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğünce; 2 şahıs yakalandı. Adli Yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile Adli Makamlarca serbest bırakıldı.

Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğünce; 5 şahıs yakalandı. 2 şahıs tutuklandı. 2 şahıs Adli Yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile Adli Makamlarca serbest bırakıldı.1 Askeri Ceza Kanununa Muhalefet suçundan aranan şahıs ise Askerlik Şubesine teslim edildi.

Kozaklı İlçe Emniyet Amirliğince; 8 şahıs yakalandı. 2 şahıs tutuklandı. 6 şahıs Adli Yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile Adli Makamlarca serbest bırakıldı.

#

02 Ara 2019 - 16:05 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler