Arı Nevruz kutlamalarına katıldı

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli  Üniversitesinde düzenlenen nevruz kutlamasına katıldı.

Arı Nevruz kutlamalarına katıldı
Arı Nevruz kutlamalarına katıldı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli  Üniversitesinde düzenlenen nevruz kutlamasına katıldı.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli  Üniversitesinde düzenlenen nevruz kutlamasına katıldı.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, nevruzun Türk dünyasının en önemli geleneklerinden biri olduğunu söyledi.

Belediye başkanlığı döneminde nevruzu Nevşehir'de eskiden olduğu gibi bayram havasında kutlanacağını ifade eden Rasim Arı, Gençlerede tavsiyelerde de bulunarak, "İnşallah güzel mesleklere sahip olursunuz, bunun için vargücünüzle çalışın. Ama bir taraftan da toplum işlerine duyarlı olun. Fakat kavgacı, dışlayıcı bir üslupla değil, kucaklayarak, severek, aşkla yapın bunları" diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı yaptığı açıklamasında; "Milletleri meydana getiren temel unsurlardan biri de kültür dediğimiz değerlerdir. Dil, örf ve adetler, inançlar, sanat ve edebiyat bir toplumun geçmiş yüzyıllardan beri akıp gelen değerleridir. Bayramlar ve kutlamalar maddi hayatımızın manevi hayatla kesiştiği en önemli noktalardan biridir. Baharın gelişi, Doğanın uyanışı olan ve Ergenekon'dan milletçe çıkışımızı simgeleyen Nevruz kutlamalarımızı Mazhar Bağlı hocamızın ev sahipliğinde Üniversitemizde gerçekleştirdik..Bu uyanışın memleketimiz ve coğrafyamıza hayırlar ve bereket getirmesini diliyor, Bu vesileyle Nevruz bayramınızı kutluyor, insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

#

22 Mar 2019 - 09:42 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler