Bakın Nevşehir’de kaç kişi yardım almış!

Korona Virüsü salgını nedeniyle devlet ihtiyaç sahibi aileler için yardım seferberliği başlatmıştı. İşte o yardımlara Nevşehir’den kaç kişinin başvurduğu ve kaç kişinin faydalandığı netleşti.

Bakın Nevşehir’de kaç kişi yardım almış!
Bakın Nevşehir’de kaç kişi yardım almış!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz bu merak edilen rakamları tek tek verdi. Açıkgözün açıklamasına göre; il genelinde pandemi Sosyal Destek Programı kapsamında 1.2. ve 3. Faz yardım paketine Nevşehir’den tam tamına 14 bin 617 başvuru oldu. 22 bin 343 aile 1.000 TL’lik nakdi yardımdan faydalandı.

İl ve ilçe belediyelerde ise 9 bin 270 vatandaşa nakdi destek yardım kartı verildi.  Ayrıca yine il ve ilçelerde vatandaşlara 27 bin 049 adet gıda yardım paketi de dağıtılmış.

#

13 May 2020 - 13:05 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler