Başkan Arı'dan, çat kapı bayram ziyareti

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı gittiği mahallelerde vatandaşların sıcak ve samimi ilgisi ile karşılaşarak çat kapı ziyaret ettiği evlerde ailesi ile birlikte vatandaşların bayramını kutladı.

Başkan Arı'dan, çat kapı bayram ziyareti
Başkan Arı'dan, çat kapı bayram ziyareti
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşların bayramını kutladı.

Belediye Başkanı Rasim Arı, beraberinde eşi Melek Arı ve küçük oğlu Haktan Arı ile birlikte Fatih Sultan Mehmet, Herikli, İbrahim Paşa ve Sümer Mahallelerini ziyaret etti.

Gittiği mahallelerde vatandaşların sıcak ve samimi ilgisi ile karşılaşan Başkan Arı, çat kapı ziyaret ettiği evlerde ailesi ile birlikte vatandaşların bayramını kutladı.

Ziyaretleri sırasında karşılaştığı çocuklara çeşitli hediyeler ile birlikte bayram harçlığı dağıtan Arı, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek görüş ve taleplerini dinledi.

Vatandaşlara gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Arı, “Kısa sürede şehrimizde önemli hizmetleri ortaya koyduk. Bu hizmetleri gerçekleştirirken arkamızda hep bu şehrin insanlarının güvenini hissettik. Bu güven bize cesaret verdi. Şimdi daha büyük işler için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çünkü Nevşehir’in  daha fazlasını hak ettiğini biliyoruz. Samimi bir şekilde şehrimizin menfaati neyse, insanlarımızın ihtiyacı neyle giderilecekse, ne yapılması gerekiyorsa onun için gece gündüz çalıştık. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz.” dedi.

#

04 Ağu 2020 - 09:57 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler