Başkan Eren, Bengü Türk ekranlarına konuştu

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren Bengü Türk TV’de Nevşehirli Cafer Kardaş’ın sunup hazırladığı “Maziden Atiye” adlı programa konuk oldu.

Başkan Eren, Bengü Türk ekranlarına konuştu
Başkan Eren, Bengü Türk ekranlarına konuştu
Haber albümü için resme tıklayın

Göreve geldiği günden bu yana Göreme’de yaptığı çalışmalar hakkında izleyicilere bilgiler aktaran Başkan Eren, Göreme ve Kapadokya’nın görülmeye değer güzelliklerini olduğunu söyledi.

Belediye çalışmalarında da bölgenin hak ettiği yere gelmesi için çalışmalarına aralıksız devam ettiğinin altını çizen Başkan Ömer Eren, önümüzde ki 5 yıl içerisinde ciddi çalışmalarının olacağını vurguladı.  

Göreme’nin  7 bin 800 yatak kapasiteli küçük bir belde olduğunu ifade eden Başkan Ömer Eren,  Şuan doğallığını ve güzelliğini korursak ne mutlu bize. Bu muhteşem doğayı her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turistimiz gezmektedir.

Bölgede sıcak hava balonları, ATV turları, At turları, doğa yürüyüşleri, seyir tepeleri gezisi gibi birçok etkinlik yapılabilmektedir.  Bölgemize gelmek isteyen vatandaşlarımız için çok faaliyetlerimiz mevcuttur.  Kısacası insanlar bölgemizde faaliyete doyacaktır. Açık ve net söyleyebilirim. “ dedi.

Panaromik anlamda Türkiye’nin en büyük yeri Göreme beldesi olduğuna vurgu yapan Başkan Ömer Eren, “Film ve dizi çekimleri de bölgemize büyük faydası var. Çekimler sayesinde insanlar görmedikleri yerleri ekranlardan görebiliyorlar. Bunun yanın da Aşk vadimiz var. Bu gerçekten çok çok güzel yerler. Kesinlikle herkesin Kapadokya bölgesine gelmesi gerekmektedir. “dedi.

Başkan 8 aylık süreci değerlendirdi

Seçimden güzümüze kadar ki süreci de değerlendiren Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, “Seçimden sonra güçlü ekibimle beldemizde su sorunu vardı. Bu sorunu suyumuzu bularak çözdük. Altyapı faaliyetlerimizi su bağlantılarını yaptıktan sonra başlayacağız. Buna benzer 8 aylık sürede birçok soruna el attık bazısı çözümüne devam edilirken, bazısının çözümü tamamlandı. Turizm bölgesi olduğumuz için tabi ki bu bizim için yeterli değil. Biz halk ile hep beraber el ele bu belediyemizi yönetiyoruz. Üretken belediyecilik konusuna gelince yapılan iyilikler söylenmez diye düşünüyorum. Ama şunu söyleyeyim beldemizde ihtiyacı olan aileler tek tek tespit edip, tüm ihtiyaçlarına kol kanat geriyoruz.” dedi.

KENT HABER ÖZEL

#

03 Ara 2019 - 16:11 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler