Başkan İbaş ekiplere baklava ikram etti

Avanos Belediyesi ekipleri ulaşımda herhangi bir problem oluşmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Başkan İbaş ekiplere baklava ikram etti
Başkan İbaş ekiplere baklava ikram etti
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Buzlanma riski olan yollar ile kaldırımlarda temizleme çalışmalarının gece ve gündüz devam ettiğini ifade eden Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş “Her mevsimi ayrı güzel olan Avanos’ta vatandaşlarımızın kış günlerinde de huzurlu ve rahat şekilde yaşaması için meteoroloji verilerini takip ederek gerekli önlemleri aldık. Karla mücadelenin daha etkin bir şekilde yürütülmesi için öncelikle başkan yardımcımız ve birim müdürlerimizle yaptığımız toplantımızda karla mücadele ekiplerini belirleyerek görevlendirdik. İlçe merkezinde ekiplerimiz, ana yollar, cadde ve sokaklarda kar temizleme, yol açma ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. Fen İşleri, Park Bahçeler, Çevre ve Temizlik Müdürlüğü personellerimiz ve araç parkurumuzdaki iş makinelerimiz ve greyderler ile halkımızın hizmetindeyiz. Ekiplerimiz gece gündüz demeden büyük bir özveri ve gayretle çalışıyorlar, vatandaşlarımızın günlük yaşantısına aksaklıklar vermemek için çalışmalarımız aralıksız sürecektir. “ifadelerini kullandı.

Başkanı İbaş, çalışmaları yerinde inceledi ekiplere tatlı ikram etti.

#

12 Şub 2020 - 10:49 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler