Çiftçi, ekipleri yalnız bırakmadı

İl Özel İdare Genel Sekreter V. Ramazan Çiftçi, kar yağışının ardından İl Özel İdare ekiplerince yürütülen köy yollarını açma çalışmalarını gece boyunca yerinde inceleyerek, ekiplere tatlı ikram etti.

Çiftçi, ekipleri yalnız bırakmadı
Çiftçi, ekipleri yalnız bırakmadı
Haber albümü için resme tıklayın

İl Özel İdare Genel Sekreter V. Ramazan Çiftçi, kar yağışının ardından İl Özel İdare ekiplerince yürütülen köy yollarını açma çalışmalarını gece boyunca yerinde inceleyerek, ekiplere tatlı ikram etti.

Acıgöl ilçemize bağlı Ağıllı, topaç, karacaören, Derinkuyu ilçemize bağlı Doğala, Çakıllı, Özlüce, Ürgüp ilçemize bağlı Mazı, Taşkınpaşa, Şahinefendi, Sarıhıdır, Avanos ilçesine bağlı Sarılar, Bozca, Göynük köylerimizde gece boyunca kar temizleme çalışmalarını inceleyerek tatlı ikram eden İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nevşehir’in tüm köylerinde 'rahat ve huzurlu' bir yaşam için çalışan personelleri ziyaret ederek tatlı ikram eden Genel Sekreter V. Ramazan Çiftçi yaptığı açıklamada "Uzun süredir beklediğimiz kar yağışı bereketiyle geldi. Kar yağışı bolluk, bereket ve güzelliktir, tarım arazilerimize çok büyük katkı sağlamaktadır. Son yıllarda İlimize çok fazla kar yağmadığı için bir kuralık söz konusu bu yağışlar en fazla çiftçilerimizin yüzünü güldürmektedir. Kar yağışı göletlerimiz ve barajlarımız da ki doluluk oranını artıracaktır, tüm bunlar önümüzdeki bahar ve yaz aylarında verimli ürünlerin gün yüzüne çıkmasını sağlayacaktır. Beyaza bürünen İl genelinde hemşerilerimizin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için özellikle köy giriş ve çıkış yollarımızın ulaşıma kapanmaması noktasında gereken önlemleri almaktayız. Amacımız; sorunsuz bir kış dönemi yaşamaktır. Çalışmalarımız sırasında ekiplerimize yardımcı olan Köy muhtarlarımıza ve kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum"

#

17 Oca 2019 - 13:24 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler