Çözüm Temel Lisesi'nde bursluluk sınavı yapılacak

Nevşehir’in köklü eğitim kurumlarından Çözüm Temel Lisesi, 24 Şubat 2019 tarihlerinde 8.9.10.11. sınıflar için bursluluk sınavı yapılacak.

Nevşehir’in köklü eğitim kurumlarından Çözüm Temel Lisesi, 24 Şubat 2019 tarihlerinde 8.9.10.11. sınıflar için bursluluk sınavı yapılacak.

Okul Müdürü Selçuk Dinç sınav hakkında açıklama yaparak öğrencileri sınava davet etti. Nevşehir’de en iyi eğitimi verebilmek için tecrübeli kadro ile hizmet vermeye devam ettiklerini vurgulayan Selçuk Dinç, ‘24 Şubat 2019 tarihlerinde geniş kapsamlı bir bursluluk sınavı yapıyoruz. Sınavlara katılmak isteyen öğrencilerimiz okulumuza şahsen yada telefon ile başvuruda bulunabilir.’ dedi.

Özel Nevşehir Çözüm Temel Lisesi hakkında

Çözüm, eğitim sektöründe 20 yıllık birikimi ile özel okulculuğa yeni bir okul türü kazandırıyor.

Çözüm Akademi Okulları butik okulculuk anlayışı ile en düşük yatırım maliyetleri ile öğrencilerimize en üst düzeyde akademik eğitim ve başarı sunmayı hedefliyor. İlk Okul kurucusu Platon ‘un da dediği gibi ‘’En çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır önemli olan’’. Çözüm Akademi Okulları bu konsepti ile ‘’alanında tek ve lider okuldur’. Her öğrencinin ve velinin hayalinde daha iyi bir lise ya da üniversite vardır, Fakat bu hedeflere ulaşırken öğrenciler ekstra zaman harcamakta veliler de bir çok maddi, manevi külfete katlanmak zorunda kalmaktadır.

Ciddi kurumsal yapısı, profesyonel öğretmen kadrosu, verimli eğitim ortamı, bilimsel rehberlik hizmetleri, güçlü yayın desteği, yenilikçi, dinamik ve rekabetçi eğitim anlayışı ile Çözüm Akademi Okulları gelecek günleri sizler için kaygı olmaktan çıkarıyor.

Alanında tek ve lider okul, Çözüm Akademi Okulları öğrencilerine, kaliteli bir örgün eğitim sunarken dershane, özel ders gibi herhangi bir ek desteğe ihtiyaç kalmadan yılların birikimi ve tecrübesiyle kazandığı sınavlara hazırlık eğitimi konseptini birleştiriyor.

Çözüm Akademi Okulları konsepti, oldukça titiz ve uzun süren geliştirme süreçlerinin sonunda hazırlandı.

Çözüm, beklentilere her zaman en iyi çözümler üretmeye devam ediyor

#

23 Şub 2019 - 14:52 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler