Derinkuyu otobüs seferleri normale biniyor

Korona Virüsü tedbirleri kapsamında Nevşehir-Derinkuyu, Derinkuyu-Niğde seferlerini yapan S.S. 12 nolu Derinkuyu Otobüsçüler Kooperatifine sefer kısıtlaması getirilmişti.

Derinkuyu otobüs seferleri normale biniyor
Haber albümü için resme tıklayın

Normalleşme planı ile birlikte S.S. 12 nolu Derinkuyu Otobüsçüler Kooperatifi 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren eski seferlerini yeniden yapmaya başlayacak. Bu durum ilçede büyük sevince neden oldu. Vatandaşlar seferlerin üşmesinden veya iptal edilmesinden dolayı büyük mağduriyetler yaşamıştı.

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Derinkuyu Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa Yılmaz, seferlerin normale bineceğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şükürler olsun ki Virüs belasından yavaş yavaş kurtularak normale dönüyoruz. İnşallah önümüzde ki günlerde bu beladan tamamen kurtulacağız. Biliyorsunuz geçtiğimiz aylarda Seferlerimizde daralmalara gidilmişti. Derinkuyu-Niğde seferlimizi ise tamamen iptal olmuştu. Bu durumdan kaynaklı olarak halkımızı ulaşımda ciddi sıkıntılar yaşamıştı. 1 Haziran 2020 Pazartesi gününden itibaren sefer sayılarımız normale biniyor. Yolcularımızın ve çalışanlarımızın sağlığı için Derinkuyu Belediye Başkanımız Bülent Aksoy’un talimatları doğrultuda araçlarımız sık sık dezenfekte edilecektir. Ayrıca sosyal mesafe kuralları da bu anlamda bizler için oldukça önemlidir.” dedi.

KENT HABER ÖZEL

#

27 May 2020 - 11:49 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler