Gür sesi, Metin Karabey'i fenomen yaptı

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük kasabasında Metin Karabey isimli bir vatandaş sosyal medya hesabında çektiği videolar ile internet fenomeni oldu.

Gür sesi, Metin Karabey'i fenomen yaptı
Gür sesi, Metin Karabey'i fenomen yaptı
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Çiftçilik ile uğraşan ve Adana bölgesine patates ekmeye giden Yazıhüyüklü Metin Karabey, çektiği videolarda gür sesini öne sürerek arkadaşlarına yaptığı seslenişler büyük oranda izlendi. Nevşehir şivesi ile kısa zamanda çok takipçi kitlesine ulaşan Karabey, videolarında yakın çevresinde ki dostlarına lakabı ile seslenerek onların kişiliklerini şaka ile karışık haykırıyor. Karabey, bu videolarını patates tarlalarında da çektiği için izleyici kitlesi bir hayli artmış durumda.

Kış mevsiminde genellikle fotoğraf, yaz döneminde ise videolar paylaşan İnternet fenomenini Metin Karabey, son videosunda kendini traktör kaldıracına ayaklarından asınca takipçilerinin yürekleri ağzına geldi.

 

İntihar videosu başı çekiyor

Kaldıraçta ters bir şekilde her zaman olduğu gibi gür sesi ile dostlarına lakabı ile bağırarak, “moruğun hikmet intihar ediyorum” diyen Metin Karabey, daha sonra videoyu çekmede kendisine yardımcı olan arkadaşlarına “ayağım ağrıdı” demesi takipçilerine derin bir nefes aldırdı.

Takipçileri intihar videosunu tehlikeli bulsa da, u videoyu bir izleyen bir daha izleyerek gülme krizine girdi.

 

Selam gönderişi bile farklı

Fenomen Karabey’in en çok izlenen bir diğer videosu da yine Adana’da patates tarlasından Yazıhüyük’te bulunan dostlarına hatır sorma videosu oldu. Metin Karabey bu videosunda da

“Menevşenin Serdar, Safiyenin Hasan, Civılı, Japon, Gavucuğun Nuri, Kahveci Hikmet” diye avazının çıktığı kadar bağırarak onlara selam gönderdi. Bu video da intihar videosu gibi izlenme rekoru kırdı.

 

Vatandaşın kalbinde taht kuruyor

Nevşehirli fenomen sadece video değil paylaşımları ile de vatandaşların kalbinde taht kurmuş durumda. Metin Karabey, komik olduğu kadar da vatanına ve milletine bağlı bir kişiliğe sahip.

 

17 Şub 2018 - 13:15 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler