Muhtarlarla yıl sonu toplantısı yapıldı

Ürgüp Belediyesi tarafından organize edilen ‘Yerel Buluşmalar’ yılsonu değerlendirme toplantısı Ürgüp İlçe Mahalle Muhtarlarının katılımıyla Ürgüp'te faaliyet gösteren Best Western Cappadocia Hotel toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda 2009 yılından bu zamana Ürgüp Belediyesinin Ürgüp'e kazandırdığı proje ve hizmetlerden ve Ürgüp Belediyesinin 2018 yılı hedeflerinden bahseden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, ‘Popülizm yapmadık, Ürgüp İçin çalıştık, seçim günü dahi seçim sandığının bulunduğu okulun önünü kazdık. Kazmak zorundaydık, zamanla yarışıyorduk. Başardık Elhamdulillah’ dedi. Yıldız davetlerine icabet ederek toplantıya katılan tüm Mahalle Muhtarlarına Teşekkür etti.

Toplantıda Ak Parti'nin hem yerel hem genel icraatlarını anlatan Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer ise kurucusu olduğu ilçe teşkilatında 2 ay önce yeniden göreve geldiğini ve merkezi hükümetten Ürgüp'e kazandırılan hizmetleri sıraladı. Özer yeni devlet hastanesinin 1 ay sonra hizmete başlayacağını da müjdeledi.

Başkanların konuşmalarının ardından tüm mahalle muhatları da söz alarak hem mahallelerinin sorunlarını hem de teşekkür ve taleplerini hem Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a hem Ak Parti İlçe Başkanı Ali Özer'e iletti.

#

29 Ara 2017 - 21:31 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler