Nevşehir’de 1000 TL’lik yardıma başvuran zengin kim?

Devletin Korona Virüsü nedeniyle dar gelirli vatandaşlara yaptığı bin TL’lik yardım için Nevşehir’den zengin bir isminde başvurduğu öne sürüldü.

Nevşehir’de 1000 TL’lik yardıma başvuran zengin kim?
Haber albümü için resme tıklayın

Nevşehir’de akıllara durgunluk veren bir iddia aldı başını gidiyor. Bu iddianın sahibi Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Özden Taşğın. Öğretim üyesi Taşğın, Nevşehir’de 24 tane gayrimenkulü olan bir kişinin 1.000 TL’lik yardıma başvurduğunu ve boş yere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını meşgul ettiğini öne sürdü.

Özden Taşğın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  “Bu güzel şehirde 24 adet gayrimenkulü olanda,1000 TL yardım için müracaatta bulundu, Şaka yaptınız ama Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını meşgul ediyorsunuz.” dedi.

30 Nis 2020 - 15:50 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Kapadokyalı...... - İş çok çalışacak adam yok maalesef issizlik var derler çalışana iş çok Hacı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 13:52
02

İsmailtanrikulu - Gerçek ihtiyac sahiplerine vermek gerekir bazı Ahlakve iman yoksunlarını iyi ayırd etmek lazım onlar utanmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 15:50

Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler