Nevşehir’de kaç vaka var?

Nevşehir’de tüm insanların gözü kulağı hastanelerde ki vaka sayısında. Bu konuda il genelinde birçok dedikodu dolaşıyor. Ama yetkililer bu dedikodulara kulak asılmamasından yana.

Korona Virüsü tüm Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de büyük sorun haline gelmeye devam ediyor. Bu konuda Sağlık Bakanlığı sadece genel toplamı verirken, Nevşehir’de kaç vaka olduğu da Nevşehirlilerce merak konusu oldu.

Aldığımız bazı duyumlara göre, Nevşehir il genelinde Korana Virüsü ile ilgili vaka sayısının beklenenin altında seyrediyor. Bunun haricinde insanlar paniğe kapılmadan, her dedikoduya inanmadan tedbirleri almaları isteniyor.

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü toplumun huzur ve refahı için bu sayıları insanlara yansıtmaması da büyük önem arz ediyor. Müdürlüğün bu konuda büyük bir titizlikle çalıştığı diğer aldığımız bilgiler arasında yer aldı.

Nevşehir’de sağlık görevlileri ise virüs nedeniyle insanların belirtilen sürede evlerinde kalmalarını isteyip, olabildiği kadar az temas kurulması gerektiğini vurguluyor.  

KENT HABER ÖZEL

26 Mar 2020 - 19:30 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler