Nevşehir’de tarihi eser dolandırıcılığı

Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bir şahıs telefonda tanıştığı kişi tarafından tarihi eser vadi ile kandırılıp, dolandırıldı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde Müşteki 1 şahsın telefondan tanıştığı ve elinde tarihi eser olduğunu belirten şüpheli şahıslar tarafından buluşma esnasında şüpheli şahısların tarihi eser olan altınları vermeden yaklaşık değeri 40.000 TL olan altınların ve 47.500 TL paranın alınarak şüphelilerin olay yerinden hızla ayrılması neticesinde meydana gelen “Dolandırıcılık” olayı ile ilgili olarak;

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan araştırmalar neticesinde olayın 51 ve 41 plaka sayılı araçlarla ilimize gelen 4 şahsın gerçekleştirdiği tespit edilerek şahısların kimlikleri tespit edildi. Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının Talimatları doğrultusunda bahse konu olayla ilgili şüpheli 4 şahsın yakalanması için ikamet etmiş oldukları yer itibari ile Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Adli tahkikat başlatıldı.

Konu hakkında Nevşehir il Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; “Bu türde Dolandırıcılık olaylarının mağduru olmamak için vatandaşlarımızı daha dikkatli, duyarlı olmaya davet eder, böyle bir durumla karşılaşmanız halinde hemen 112 Acil Çağrı Hattını arayın ya da en yakın Kolluk Birimine müracaat ediniz.” denildi.

#

11 Oca 2020 - 10:05 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler