NEVÜ’de geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

NEVÜ’de geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi
NEVÜ’de geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

NEVÜ tarafından geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programı her yıl olduğu gibi bu yıl da NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezi Fuaye Alanında gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine; NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu ile birlikte üniversitede görev yapan akademik ve idari personel katıldı.

Üniversitenin akademik ve idari personeliyle bayramlaşan Rektör Aktekin, yaptığı konuşmada paylaşmanın ve yardımlaşmanın, manevi değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasının önemine değindi. Rektör Aktekin konuşmasının devamında “birlik ve beraberliğimizi pekiştiren özel günlerimizden olan Kurban Bayramı, aynı zamanda ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım eli uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar sıkıntıları da paylaşmanın önemini anlayabileceğimiz günlerdendir. Bayramlarımız, bizlere kazandırdığı paylaşma ve yardımlaşma gibi manevi değerlerimizi yükseltmenin yanında, bu manevi değerleri kuşaktan kuşağa aktarabilmek, yaşadığımız mutluluk ve coşkuyu hayatımızın her gününe taşıyabilmek adına kutsal bir vesiledir.

Bugün de akademik ve idari personelinin yanı sıra öğrencisiyle büyük bir aile olan üniversitemizin siz değerli personeliyle, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olması dileği ile bir araya geldik. Sizlerin ve ailelerinizin tekrar bayramını en iyi dileklerimle kutlar, nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar dilerim” dedi

.

#

30 Tem 2020 - 13:07 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ramazan - Şu salgın günlerinde çok mu gerekli en baştan kurum yöneticileri bu tür toplantıları engellemeliler bu tür organizasyonlar yapıldığı için ülkemiz genelinde hastalığı alt edemiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Temmuz 13:07

Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler