Ocağa babasını getiren gence hediye var

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve beraberinde ki yönetim il genelinde faaliyetlerini artırarak devam ediyor.

Ocağa babasını getiren gence hediye var
Haber albümü için resme tıklayın

Yeni Başkan Ali Türker önderliğinde Ülkücüler, velisini Ocağa getiren gence Kitap, Çocuklarını ocağa getiren anne babalara ise kalem hediye edecek.

Bu kampanya ile Nevşehir’in gözde teşkilatı Ülkü Ocakları, gücüne güç katarak İl genelinde ki faaliyetlerini artırmayı hedefliyor.

Ülkü ocakları bu ülkenin teminatı olduğunun ifade eden Başkan Ali Türker, Ocağa giden genç büyüklerine saygılı olur, küçüklerini sever, eli kalem tutar. Vatan sıkışırsa en iyi silahşör de o olur. Yaptığı işin en iyisini yapar. Irkçı değildir, kültür milliyetçisidir. İdealisttir, hedef sahibidir. Ve bu hedef uğruna canından bile vazgeçebilir. Vatan için ölmekten çekinmez, ama vatan için yaşamanın daha önemli olduğunun farkındadır. Daima ileri odaklıdır. Bilim peşindedir. Teşkilatçıdır, birleştiricidir. Daima haklının yanındadır, adaletin olmadığı yerde adaleti sağlamaktan çekinmez. Delikanlıdır, Kaçmaz, Allah'tan başka kimseden korkmaz. Bir ölür bin dirilir. Geleneğine, dinine, kültürüne, vatanına, milletine sahip çıkar. Şekilci yada primci değildir. Oturmasını kalmasını bilir. Düzen karşıtıdır, devlet karşıtı değildir. Kurallara uyar, kuralcıdır. İstediği ortama uyum sağlayabilir, nerede nasıl davranması gerektiğini iyi bilir.  içki içmez, madde bağımlısı olmaz. Olsa olsa çay ve sigaraya müptela olur. Disiplinli bir şekilde, azimle çalışır. Türklük gurur ve şuurunu, islam ahlak ve faziletini doruk noktasında yaşar. Kapitalizme, faşizme, siyonizme, kominizme ve her türlü emperyalizme karşı mücadele edeceğine dair yemin etmiştir. Hırsız olmaz, arsız olmaz. Alparslan olur, Fatih olur, Atatürk olur, Türkeş olur. Bu yüzdendir ki her genci ocağımıza bekliyor. Ailelerinden de bu konuda çocuklarını emin ellere gönül rahatlığı ile göndermeleri için rica ediyoruz. kampanyadan da anlaşıldığı üzere velisini Ocağa getiren gence Kitap, Çocuklarını ocağa getiren anne babalara ise kalem hediye edecektir.” ifadelerini kullandı.

21 Oca 2018 - 15:19 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler