Rasim Arı İmam Hatipliler ile buluştu

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Alemdar İmam Hatipliler Derneği tarafından düzenlenen İmam Hatipliler buluşmasına katıldı.

Rasim Arı İmam Hatipliler ile buluştu
Rasim Arı İmam Hatipliler ile buluştu
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Nevşehir Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda düzenlenen proğrama AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Alemdar İmam Hatipliler Derneği Başkanı Fatih Yakut, Nevşehir İmam Hatip Lisesi Mezunları ve AK Parti Meclis üyesi adaylar katıldı.

Alemdar İmam Hatipliler Derneği, "İmam Hatipliler Buluşması" programı düzenledi. Düzenlenen programda Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı bir konuşma yaptı.

Bir dönem Nevşehir İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında yer alan Rasim Arı, kendi okul mezunları ile biraraya geldi. Rasim Arı, burada yaptığı konuşmada "Ben de İmam Hatipliyim. Ben de sizlerin okuduğunuz okulda, oturduğunuz sıralarda bulundum. " dedi.

                Arı  şöyle konuştu:

 "İmam Hatipli olmanın özelliğini ve ayrıcalığını ben de yaşadım. Bizim hatalarımız başkalarına benzemez. Biz sıfır tolerans ile hayattayız. Boğazımızdan haram lokma geçmedi, inşaallah geçmeyecek de. Biz, Fetö terör örgütlerini yerin dibine batırmış bir nesiliz. İnşaallah her türlü çetelere de kök söktüreceğiz."

 "Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da, İmam Hatipli. Rabbim nasip etti, o Cumhurbaşkanı oldu. Benim de bir hayalim vardı: İmam Hatip sıralarında okurken, köyde tarlada çalışırken, pazar tezgahında sebze meyve satarken ülkeme, memleketime hizmet etmeyi istiyordum. Rabbim, bana da lütfetti ve tezgah başında dururken iki gün sonra Maliye Bakanının danışmanı oldum. İnşaallah 31 Mart seçimlerinde de Nevşehir Belediye Başkanlığı hizmetini devralacağım. Sizlerden bu konuda destek beklerken, dualarınızda da yer almak istiyorum."

 "Seçimde adaylığım açıklandığı günden beri bir çok toplantıya iştirak ettim. Bu geceki kadar heyecan duymadım. Anlamlı ve benim için özel bu geceyi tertip ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Alemdar İmam Hatipliler Derneğimize, yöneticilerine ve gönüllülerine teşekkür ederim. Başta Fatih Yakut Başkanım ve dernek yöneticileri dostlarıma başarılar dilerim."

Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda düzenlenen programda, Alemdar Derneği Başkanı Fatih Yakut, Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'ya teşekkür plaketi takdim etti. Program, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından tamamlandı.

#

21 Mar 2019 - 13:50 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler