Şehit Ailesi  unutulmadı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Eşi Songül Aktaş, İl merkezindeki şehidimiz Ercan Ölmez’in ailesine ziyarette bulundu.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Eşi Songül Aktaş, İl merkezindeki şehidimiz Ercan Ölmez’in ailesine ziyarette bulundu.

Şehit ailesiyle yakından ilgilenen Songül Aktaş, onların istek ve taleplerini dinleyerek, bir süre sohbet etti ve şehit ailesine başsağlığı dileklerini yineleyerek, tüm şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabırlar diledi.

Şehit annesi İkbal Ölmez ve babası Mehmet Ölmez ise ziyaretlerinden duydukları memnuniyetleri ifade ederek, teşekkür ettiler.

Ziyaretlerinde Songül Aktaş’ a; İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit’in eşi Şebnem Yiğit ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener’in eşi İlknur Şener eşlik etti.

#

22 Mar 2019 - 09:57 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler