Şehit Gazi Sen Genel Başkanından Nevşehir çıkartması

Gazi, Gazi ve Şehit yakınları ile Vatansever Kamu Sendikası Genel Başkanı Fatih Ocak, Nevşehir’e gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Şehit Gazi Sen Genel Başkanından Nevşehir çıkartması
Şehit Gazi Sen Genel Başkanından Nevşehir çıkartması
+7
Haber albümü için resme tıklayın

İlk olarak Nevşehir’de bulunan bir restaurantta sendika üyeleri ile bir araya gelen Fatih Ocak, burada sendika hakkında bilgiler aktararak üyeleri ile istişarelerde bulundu.

Bu istişareye; Gazi, Gazi ve Şehit yakınları ile Vatansever Kamu Sendikası Genel Başkanı Fatih Ocak’ın yanı sıra Genel  Başkan yardımcı Tuna Avcı, İl temsilcisi İsmail Karabıyık ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Burada Şehit Gazi Sen’in çok güçlü bir oluşum olduğunu ifade ederek, kendini tanıtan Fatih Ocak,

“Şehit gazi yakınları olarak bu sendikanın kurucuları olmaktan şeref duyuyoruz. Devletimizin bize verdiği emek neticesinde bizlerde devletimize nasıl hizmet edebilir, nasıl artı katkı sağlayabiliriz derdindeyiz. Bugün itibari ile yaklaşık sendikalarımızın kuruluş süresi 1 yıldır. Bu 1 yıl içerisinde 10 bine yakın üye ile 39 ilde teşkilatlanmasını tamamlamış, Türkiye’ye sendikacılık anlamında umut veren bir sendikayız. Siyasetten uzak olmamız, bağımsızlığını koruyor olmamız en büyük artımızdır” dedi.

Bu istişare toplantısının ardından Fatih Ocak ve beraberinde ki heyet,  geçtiğimiz günlerde Akçakale’de hainlerce şehit edilen  Avanoslu Şevket Tekin’nin ailesini ziyaret edip taziyede bulundu. Ardından Derinkuyu Şehidi Murat Şengül’ün evini ziyaret edip ailesine taziye dileklerinde bulunuldu. Son solarak Gülşehir ilçesine giden heyet, Nevşehir Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Ramazan Çiftci ve Fatih Çiftci'ye Nevşehir Gülşehir ilçesinde vefat eden halalar için taziye dileklerinde bulundular.

Dolu olu bir Nevşehir programı yapan Gazi, Gazi ve Şehit yakınları ile Vatansever Kamu Sendikası Genel Başkanı Fatih Ocak ve heyeti günün sonunda Nevşehir’den ayrıldı.

KENT HABER ÖZEL

#

08 Ara 2019 - 10:56 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler