Sıkıntı personelde mi?

Nevşehir Devlet Hastanesi Ultrason bölümünde yaşanan sıkıntılar personelden mi kaynaklanıyor.?

Nevşehir Devlet Hastanesi Ultrason bölümünde geçtiğimiz günlerde yaşanan olumsuzlukları okurlarımız aktarmıştık. Bir bayana Ultrason çektirmeye gittiği bölümde 8 ay sonrasına gün verilmesi Devlet hastanesinde ki bu rezaleti ortaya çıkarmıştı.

Bölümde ki görevli bayan tarafından hastaya “2020’nin Mayıs ayına size gün veriyorum” denilmesi insan sağlığına ne kadar değer verildiğini ortaya koysa da, “bölümde gerçekten bu kadar sıra var mı” sorusuna da sessiz kalınması kafalara birçok soru işaretini getirdi.

Yaptığımız haber sonrası başta hastane personeli olmak üzere hastane yönetimi ve yetkililere büyük tepkiler gösterildi.

“Yönetici problemi var ultrason odalarının 5 odadan sadece 2 si hizmet veriyor ....Ayrıca diğer bölümlerde de problem var alınan randevular günü geldiğinde iptal edilip tekrar alınamıyor ilgililere duyurulur” ” diyen bir okurumuz, “hedef 2023 sağlıkta çığır açtık bina var doktor yok atama yok para yok” ifadelerine yer verdi.

Sinir ölçümü yapan cihaz için hastaları özel hastaneye yolladıklarını vurgulayan bir okurumuz, Ayrıca gastroenteroloji de randevu almak bile mucize olduğunu dile getiriyor.

Bir diğer hasta, “Hastane hastanelikten çıkmış ali babanın çiftliği olmuş, doktordan 15.40 a randevu alıyorum koştur koştur 15.30 da gidiyorum doktor çıkmış gitmiş kimsenin umurunda değil paran varsa yaşıyorsun paran yoksa Allah 'a kalmışsın” diyor.

Başka bir hasta ise yorumunda, “Kafalarına göre yazıyorlar bana da 3 ay sonraya dediler baktım olmayacak 1.5 ay sonra hastaneye gittim özele gideceğim ne tür bi ultrason gerekli diye gerek yok dediler hemen sıra verdiler” dedi. Onlarca yorum arasından bu takipçimizin yorumu dikkatlerden kaçmadı.  Bu takipçimizin yorumuna göre sıkıntılar personeli işaret ediyor. Müşteri kaçmasın dercesine işler yapıldığını ortaya koyuyor.  

Konu hakkında Hastane yönetiminden herhangi bir açıklama yapılmadı.

İşte haberimize gelen diğer yorumlar:

E.D.

Hastanede olaylar çok devlet araştırsın bu insanlara yazık perişanız hastanede

S.M.

kafalarına göre yazıyorlar banada 3 ay sonraya dediler baktım olmayacak 1.5 ay sonra hastaneye gittim özele gidecegim ne tür bi ultrason gerekli diye gerek yok dediler hemen sıra verdiler

M.G.

Bu memleket te torpil olduğu sürece her şey olur bilmiyorum musunuz bunu

U.A.

Ozellerde hastane ultrasonu öğün çekip en geç 1 haftaya raporu yazıp veriyorlar. Devlette 8 ay sonraya gün 1 ay sonraya rapor.

M.Ç.

Bu bayan sesini duyurmuş bide duyuramiyan var

S.R.Y.

Suriyelilere laf soyleme E. onlar mülteci üstünlüğü var vergi yok algi yok yirtilan hacibekirin donu olur

Ş.A.

Sözde hastanelerde sira yok

E.P

Suriyelilerden kendi insanımıza sıra gelmiyor.

#

07 Eki 2019 - 20:10 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

12

Sikinti Kimde Mi? - he he personelde, biz de yedik. bu nasil bir aymazliktir yaw. bu yöneticilerin hepsi ayni tornadan çikma. koltuğa otururlar da yapişirlar. oturmayı severler, iş yapmak yerine ldedikodu uretirler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 13:50
11

Psikovaka - bu kamil uz çocukluğunda ne yaşadı acaba? bi çocukluğuna inseler, kırmızı oda için çok ekmek çıkar bundan. bu adam yönetici koltuğunda oturuyor ve hiç kimse bunların ne yaptığını sorgulamıyor, soruşturmuyor. Allah (c.c) büyüktür, herşeyi görür.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 12:08
10

Ylk V Şrrrfffszsnzzzz - Hastane YÖNETİM KADROSU ve müdür yardımcısı HAKAN GÜRBÜZ , koltuklara oturmuşlar, çevrelerindeki, üstlerindeki idarecilere karşı, tırnak içinde ‘’ saygıda sınır tanımazken , poh pohta kusur etmezken ’’ (ki karşılığını halk dilinde herkes bilir), kendilerine yakın olanlara her türlü imtiyazı sağlarken, diğer personeli ezmekte ve gaddarlıkta da bir numaradırlar. Tebrik ederiz. Öteki dünyada da size poh poh da sınır tanımayacaklar emin olunuz.

Yanıtla . 3Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 14:13
09

Altın Sarrafı - Dr.Dilara ERSOY gördüğüm en iyi radyoloji uzmanıdır. Hastaları için en iyi, en doğru raporu yazmak için didinir, çabalar.Dr. Ferhat ERSOY da çok iyidir.Sizin attığınız, atmaya çalıştığınız çamurlar onlara asla yapışmaz. Çamur içinde olan sizlersiniz kabak çekirdagı ile neyse o denen……

Yanıtla . 3Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 14:19
08

Emir - Neyse o

Hedef şaşırtmaya çalışıyorsun bi düşün sorumlusu kim

Yanıtla . 3Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 20:10
07

Kabak çekirdağı - Ersoylar var onları araştırın, bazı ultrasonları hemen çekip, bazı ultrasonları neden 8 aya randevu veriyor,hastaneyi mahkemeye veriyor,radyoloji neden düzelmiyor sorulsun araştırılsın

Yanıtla . 0Beğen . 4Beğenme 07 Ekim 20:10
06

neyse o 1 - hastane de radyoloji uzmanı olarak görev yapan ferhat Ersoy ve dilara ersoy yıllardır bu ultrason sıkıntısının ana kaynağı, hastanenin birçok branşında çok kaliteli hekimler çalışıyor ama bunlar da bi o kadar kötü ve zarar verenler.yeni gelen uzmanlara ciddi baskı yapıp onları da devamlı şikayet ederek atanan radyoloji uzmanlarına baskı yaparak yıpratarak atama isteyip gitmek istemelerine neden olmakta ; devamlı hastane idaresini de zor durumda bırakmak radyolojiyi işleyemez duruma getirmek kendileri para kazanmak için mahkeme ve şikayet ile idareyi yıpratmakta idarenin elini kolunu bağlamaktadır. Usg kayıtta döner sermayeden fazla para almak için puanı yüksek hasta seçmekte. Doppler usg yi hemen çekmekte, karın ultrasonunu (usg) 3 aya randevu vermekte, meme usg yi 8 aya randevu vermekte.

Yanıtla . 0Beğen . 4Beğenme 07 Ekim 20:10
05

neyse o 2 - İnsanların hastaların Nevşehir halkının hayatıyla sırf para menfeaati merakı yüzünden oynamaktadır. Bu ultrason çilesinin tamamen bu ikisi sorumlu ve olayı ana kaynağıdır. Hastane idaresini mahkeme ve şikayetler ile devamlı yıpratıp elini kolunu bağlamışlar konuya da il sağlık müdürlüğü çözüm kazandıramamıştır !!!! ( kamu hastaneler birliği başkanı arkadaşları ve komşularıdır ki başkan idarenin başının sıkıntı yaşamasını isteyen koltuk meraklısı birisidir.) haberi yapmanız nevşehiri düşündüğünüz sahip çıkmak istediğiniz düşüncemle gerçekleri yazmanızı ilin bundan haberinin olmasını valiliğin olaya el atması artık bir çözüme kavuşması önümüzdeki zamanlar için hepimizin sağlığı için gerçekten çok önemli.

Yanıtla . 0Beğen . 4Beğenme 07 Ekim 20:10
04

m.a.ç - Banada ultrason için 3.5 ay sonrasına gün verdiler kara ciğerimde yaglanma varmış bu süre içinde hastalık ilerlerse bunun sorumlusu kim olacak...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 20:10
03

Mekan50 - Hastanede çalışan temizlik personeli şefine bile karışan bir parti anlayışı olduktan sonra bu hastaneden birşey beklemeyin. İstisnalar hariç hastane personelinin %90 ı torpille bir yere yerleşmiş. Dilerim Allah dan Nevşehir başka bir partiye geçsin..

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 20:10
02

İkez İÜ - Liyakatı olmayan insanların siyaset akraba olarak yönetime getirilirse olacak budur...bir kire il sağlık müdürü ...başhekim ve başhekim yardımcılarının değişmesi gerekir...liyakat sahibi olmayanlar bir yere getirilmişler...

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 20:10
01

gerçekler ortada - Hastane yönetimi tomorafiyi,emar ı özel şirketlere vermiş. çünlü tomografi ve emardan para kazanıyorlarmıŞ. dopplerden

de ayrı ödemesi varmış. karın ultrasonunda ve öbür ultrasonlaeda muayeneye dahilmiş.Yani asıl sorumlu Başhekim yücel Şal, başhekim yardımcısı kamil uz, tuba aktur , hasan ergin,müdür hakan gürbüz olmasın. onları bi araştırsınlar bi zahmet. tomografide emarda randevu niye yok? hiç olmuyor?

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 20:10

Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler