SON DAKİKA… Sürekli İşçi alımı sonuçları açıklandı

09-10 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen Sürekli İşçi alımı Sözlü Sınavını asil ve yedek olarak kazananların listeleri belli oldu

Asil olarak atanmaya hak kazanan adayların aşağıda yer alan belgeleri en geç 26 Haziran 2020 mesai saati bitimine kadar İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekiyor.  Posta, kargo veya kurye ile yapılacak başvurular kabul edilmeyeceği duyuruldu.

Asil olarak atanmaya hak kazananlardan eksik belge veren veya belgelerini belirtilen sürede teslim etmeyenler ile göreve başlamayan veya atanma şartlarını taşımadığından göreve başlatılamayanların yerine, yedek listeden başarı sırasına göre atama yapılacak.

Sınav sonuçlarına itiraz, sonuçların açıklandığı tarihten itibaren 2 iş günü içerisinde sınav komisyonuna yazılı olarak yapılabilecektir. T.C. Kimlik numarası, adı, soyadı, telefonu, adresi, imzası olmayan dilekçeler ile faks, e-posta yoluyla ve süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacağı belirtildi.

İşte kazanan isimler:

Bahçıvan: Sinan Çadırcı

Hayvan Bakıcısı :

Hilal Arıkoğlu

Sıhhi Tesisatı:

Serdar Şen

Özel Güvenlik (Erkek):

İbrahim Memiş, Samet Açıkgöz

Özel Güvenlik (Kadın):

Şule Tatar, Esma Duygu Ünlü, Rukiye Parlak, Pınar Yücel

Temizlik Görevlisi(Erkek):

Ali Şeker, Süleyman Albayrak, Yasin Yılmaz, Mehmet Sami Şahin, Çağrı Bulut, Suat Turaman, Veli Pehlivan, Fatih Özdemir, Menderes Kumser

Temizlik Görevlisi(Kadın):

Hatice Aydoğan, Fadime Demir

#

12 Haz 2020 - 11:07 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler