Sulusaray’dan su dolduranlara kötü haber!

Sulusaray kasabasında bulunan çeşmeden içme suyu dolduran vatandaşlara kötü haber geldi.

Sulusaray’dan su dolduranlara kötü haber!
Sulusaray’dan su dolduranlara kötü haber!
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Nevşehir merkeze 6 kilometre uzaklıkta ki Sulusaray Kasabasında bulunan çeşmeye her gün su doldurmak için insanlar akın ediyordu. O vatandaşlara kötü haber geldi. Korona Virüsü tedbirleri kapsamında belde de ki bu çeşme yetkililerce kapatıldı.Çeşme ağzına yetkililerce kum dökülü. 

Burada ki insan yoğunluğundan kaynaklı böyle bir tedbir uygulamasına gidildiğine değinen yetkililer, “Tüm Dünya’yı etkisi altına alan Korona Virüsü ülkemizde de etkili olmaya devam ediyor. Bu virüsün insanlara yayılmaması adına beldemizde bir takım tedbirler uyguluyoruz. Bunlardan bir tanesi de su doldurmak için insanların toplandığı köy çeşmesi oldu. Bu çeşmeyi bu nedenden dolayı kapatmak zorunda kalıyoruz. Tüm insanlarımıza sağlıklı günler dileriz.” dedi.

KENT HABER ÖZEL

06 Nis 2020 - 16:03 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler