TKDK’da yeni müdür belli oldu

Geçtiğimiz günlerde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurulu Nevşehir TKDK il koordinatörlüğünde sürpriz bir tayin gerçekleşmişti.

TKDK’da yeni müdür belli oldu
Haber albümü için resme tıklayın

İl Koordinatörü Murat Asiltürk, sosyal medya hesabından dostlarına veda etmiş ve tayinin çıktığını duyurmuştu. Bu beklenmedik tayinin hemen ardından boşalan koltuk doldu. Asiltürk’ten boşalan koltuğa Emrah Şenoğlu getirildi.

Emrah Şenoğlu  kimdir?

1989 yılında Orhangazi'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bursa’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı fakültede İnsan Kaynakları Yönetimi alanında master yaptı. Yine aynı üniversitede Tarım Ekonomisi bölümünde tez aşamasında olan yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. 2012 yılının başında başladığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun Merkez birimlerinde çalıştı. Birçok kırsal kalkınma projesinin hayata geçirilmesinde aktif rol aldı. 26. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Danışman olarak görev yaptı. Son olarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Proje Yönetimi Koordinatörlüğü'nde Proje Analiz Uzmanı olarak görev yapmakta iken Nevşehir İl Koordinatörü olarak atandı. Evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

KENT HABER ÖZEL

#

15 Şub 2020 - 10:57 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler