Ülkü Ocakları’ndan anlamlı tiyatro gösterisi

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Çanakkale Zaferinin 104. yıldönümü münasebeti ile “Mektuplarla Çanakkale” adlı tiyatro gösterisi düzenlendi.

Ülkü Ocakları’ndan anlamlı tiyatro gösterisi
Ülkü Ocakları’ndan anlamlı tiyatro gösterisi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Çanakkale Zaferinin 104. yıldönümü münasebeti ile “Mektuplarla Çanakkale” adlı tiyatro gösterisi düzenlendi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen bu anlamlı programa; Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Cezaevi Müdürü Kağan Gençer, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İdari Koordinatörü Fatih Sürmeli, Türkiye Kamu Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç,Türk Büro Sen Nevşehir Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Asena Birim Başkanı Derya Tunç, Üniversite Birim Başkanı Furkan Yeşiöz, Ocak Yöneticileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Çanakkale Zaferinden alıntıların yer aldığı tiyatro gösterisinden önce konuşma yapan Ocak Başkanı protokol selamlamasının ardından, duygu yüklü bir konuşma yaptı. Çanakkale Ruhunun her daim yaşatılması gerektiğini altını çizen Başkan Ali Türker, Bu ruh, bu imanla kazanılan zaferlerimizi büyük heyecanlar ile anlatmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu kutlu zaferi bizlere armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi.

Konuşmanın ardından “Mektuplarla Çanakkale” tiyatrosu sahnelendi. Çanakkale Zaferinin ne zorluklarla alındığına vurgu yapılan tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı.

Gösterinin ardından katılımcılara fidan dağıtımı yapıldı.

#

20 Mar 2019 - 13:15 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler