Ürgüplü Hayırsever vefat etti

Ürgüplü Hayırsever Taşkınpaşa Köyü halkından İbrahim Yiğit, İstanbul'da vefat etti.

Ürgüplü Hayırsever vefat etti
Ürgüplü Hayırsever vefat etti
Haber albümü için resme tıklayın

TESAN İletişim AŞ'nin kurucularından Hasan ve İrfan Yiğit'in babaları, Bekir Erdoğan'ın kayınbabası Hayırsever İbrahim Yiğit vefat etti.

Cenazesi İstanbul'da defnedilen hayırseverimiz İstanbul'da ticaretin en tabanından zirvesine ulaşan hayat yolculuğunda Ürgüp'te de bir çok hayır işine vesile oldu.

2008 yılında TESAN Fen Lisesi'ni Ürgüp'e kazandıran TESAN grubu, son olarak Gülsen ve İbrahim Yiğit Camii'nin (Osmanlı Cami) yapımında büyük katkılar sağladı.

Doğduğu topraklar Taşkınpaşa Köyünde de bir çok hayır işine imza atan İbrahim Yiğit'e Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve tüm Ürgüp'e baş sağlığı diliyoruz.

Başkan Aktürk'ten Taziye Mesajı

Hayırsever İbrahim Yiğit'in vefatı dolayısıyla yayımladığı taziye mesajında Başkan Aktürk, "Ürgüp'ümüzün değerli iş insanlarından İbrahim Yiğit'e Allah'tan rahmet, çok kıymetli ailesine ve TESAN İletişim AŞ'nin değerli yöneticileri Bekir Bey, Hasan Bey ve İrfan Bey'e baş sağlığı diliyorum. Hayırseverimizin Ürgüp'e kazandırdıkları eserlerle uzun yıllar adını yaşatmaya devam edeceğiz.  " dedi.

#

15 Nis 2020 - 13:03 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler