Vatandaşın bayram telaşı

Kurban bayramına 1 gün kalırken Nevşehir de vatandaşlar yoğun bir şekilde bayram hazırlıklarını sürdürüyor.

Vatandaşın bayram telaşı
Vatandaşın bayram telaşı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

31 Temmuz ,1,2,3 ağustos tarihleri arasında Türkiye de ve bazı İslam ülkelerinde kurban bayramı kutlanacak.

Nevşehir’de kurban bayramının yaklaşmasıyla beraber vatandaşların bayram telaşı arttı. Nevşehir’de sokaklar caddeler alışveriş yapan vatandaşların yoğunluğu ile doldu taştı.

Nevşehir Belediyesi’nde vatandaşın bayramını Atatürk bulvarı üzerine astığı ışıklı yazı ile kutladı.

Vatandaşlar en çok bayramda gelecek misafirler için kuruyemiş, şeker, lokum ve kahve alırken, korona virüs nedeniyle belki eski bayramlarda olduğu gibi çok bayramcı gelecek olmasa dahi yine de hazırlıkları tam yaptıklarını söylediler.

Korona virüs nedeniyle ramazan bayramında istediği satışı yapamayan esnaflar ise bu bayram öncesi artan talep nedeniyle oldukça mutlu oldu.

KENT HABER ÖZEL

#

30 Tem 2020 - 12:48 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ramazan - Bayram gelince yapılan alışveriş çılgınlığına hayret ediyorum insanlar bayramlar hariç aç ve çıplak mı geziyorlar giyim mağazaları ağzına kadar insan dolu hemde sosyal mesafe ve maske kuralına uymadan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Temmuz 12:48

Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler