Yayaya yol vermeyen yandı

Trafikte Yaya önceliği bilincinin oluşturulmasına yönelik Nevşehir’de uygulama yapıldı.

Trafik işareti ile belirlenmiş kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerinde İl geneli ve İlçelerde; Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince “Özel Denetim 89 kapsamında Yaya Önceliği Denetimi” gerçekleştirildi.

8 Farklı noktada Yapılan denetimlerde 101 araç kontrol edildi. Kusurlu olduğu tespit edilen 32 araç ve sürücüsüne Görevli bir kişi veya ışıklı trafik işareti bulunmayan ancak trafik işareti ve levhaları ile belirlenmiş yaya veya okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamamak varsa buralardan geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını vermemek ve 4 araç ve sürücüsüne Emniyet kemeri bulundurulması zorunlu olan araçlarda emniyet kemeri bulundurmamak veya kullanmamak suçlarından cezai işlem uygulandı.

#

29 Kas 2019 - 14:17 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler