“Yiğidin harman olduğu şehir: NEVŞEHİR”

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Nevşehir’in il oluşunun 65. Yıldönümü dolayısıyla açıklamada bulunarak, Nevşehir’in yiğidin harman olduğu şehir olduğunu belirtti.

“Yiğidin harman olduğu şehir: NEVŞEHİR”
Haber albümü için resme tıklayın

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Nevşehir’in il oluşunun 65. Yıldönümü dolayısıyla açıklamada bulunarak, Nevşehir’in yiğidin harman olduğu şehir olduğunu belirtti.

20 Temmuz 1954 tarihinde Nevşehir, Bakanlar Kurulu kararı ile il oluşunun 65. yıl dönümü kutlanıyor. Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Nevşehir gibi tarihle yoğrulmuş, her köşesinde ayrı bir güzelliğe sahip bu ilde yaşamanın haklı gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Nevşehir’in 20 Temmuz 1954 tarihinden önce Niğdeye bağlı bağlı olan bir ilçe olduğunu vurgulayan Başkan Ali Türker, Bu tarihten itibaren Bakanlar Kurulunun aldığı karar doğrultusunda şehrimiz il statülüsüne kavuşmuştur.  O günden bu yana her yıl 20 Temmuz’da İl oluşumuz coşku ile kutlanmaktadır. Her geçen gün gelişimini sürdüren Nevşehir, bundan sonra da gelişimini sürdürmeye devam edecektir. Bu gelişimde Nevşehir Ülkü Ocakları olarak elimizi her daim taşın altına koymaya hazırız. Gençlerimizi de bu bilinçle yetiştirme gayreti içerisindeyiz. Bizler her daim söylemişizdir. Nevşehir yiğidin harman olduğu yerdir. ” Dedi.

#

19 Tem 2019 - 12:27 - Gündem

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler