O market indirim kararı aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu. O market indirim kararı aldı.

Ladife  Keskin
Ladife Keskin Tüm Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde "Zincir marketlerimiz başta olmak üzere tüm esnafımızı, işletmelerimizi, yapacakları indirimlerle enflasyonla ve hayat pahalılığıyla mücadelemize destek vermeye davet ediyorum." diyerek indirim çağrısında bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı çağrı karşılık buldu ve Nevşehir başta olmak üzere 81 ilde bulunan Tarım Kredi marketleri 16 Ekim’den itibaren bazı ürünlere yüzde 50’ye varan indirim kararı aldı.

Tarım Kredi marketlerinde mevcut indirim kampanyalarına ilave olarak 16 Ekim'de başlayacak yeni kampanya kapsamında, süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yapılması bekleniyor.

12 Eki 2023 - 14:20 Nevşehir/ Nevşehir- Gündem

Muhabir  Ladife Keskin

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 789.647 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Nevşehir MHP'de kimi aday görmek istersiniz?
Tüm anketler