Belediye ihale hakkında bilgilendirdi

Kaç gündür merakla beklenen Göreme'de ki Tourist Hotelin ihalesi hakkında gelişmeler nihayet halka aktarıldı.

Arda Koca
Arda Koca Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Göreme Belediyesi " Turist Otel ihalesi ne oldu?" başlıklı haberimiz sonrası ihale hakkında sosyal medya hesabından nihayet aydınlatıcı bir bilgilendirme paylaşımında bulundu.  Yapılan paylaşımda; Göreme Belediyesine ait olan Tourist Hotel ve abartlar 4 Aralık 2023 tarihinde saat 14.00'da ihale usulü ile kiraya verilecek." denildi. 

Paylaşım şu şekilde; 

20 Kas 2023 - 16:20 Nevşehir/ Nevşehir- Gündem

Muhabir  Arda Koca

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 775.780 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Nevşehir'in Öz Evladı - Belediye başkanı açıklama yapmış ihaleye katılım olmadığına dair yeni ihaleyede çıkılmış bu ilanda anladığım kadarıyla sizin gazetenize gelmiş basın ilan kurumu tarafından bence belediyeye özür borçlusunuz demekki neymiş ortalığı velveleye vermekle bu işler olmuyormuş

Yanıtla . 3Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 19:21
04

Nevşehir'in Öz Evladı - @Nevşehir'in Öz Evladı 01 nolu yoruma cevabı: Özürlü derken hayırdır ekran görüntüleri alındı ne yapalım savcılığa verelim mi

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 14:02
03

Nevşehir'in Öz Evladı - @Nevşehir'in Öz Evladı 01 nolu yoruma cevabı: Dün akşam saatlerinde rumuz isimli vatandaşa verdiğim cevap halen yayınlanmadı

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 13:39
02

Rumuz - @Nevşehir'in Öz Evladı 01 nolu yoruma cevabı: Çıkan haberlerde Belediye ihalenin sonucunu neden açıklamadı diye soruyor. İhale neden yapılmadı denilmiyor. Okumak ile anlamak arasında ki fark bu olsa gerek. Bu yüzdende özürlü olmayan bir kişi anlaması lazım.

Bence çarptırma var cevapta.

Yanıtla . 0Beğen . 2Beğenme 20 Kasım 21:27

Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Nevşehir MHP'de kimi aday görmek istersiniz?
Tüm anketler