Arı: "Siz isteyeceksiniz biz yapacağız"

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir'de ev ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Arı: "Siz isteyeceksiniz biz yapacağız"
Arı: "Siz isteyeceksiniz biz yapacağız"
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Gün içinde kentteki esnafların iş yerlerine uğrayan, akşamları da mahallelerde toplantılar yapan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, ev ziyaretleri ile de vatandaşların gönüllerine dokunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Bekdik mahallesi yeni Toki'de bir ailenin misafiri olan Başkan adayı Rasim Arı; “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın şiarıyla çıktığımız bu kutlu yolda uyumak yok, dinlenmek yok, hiç yorulmaksızın yürümeye devam ediyoruz. Tevazu, samimiyet, gayret ile bütün Nevşehirli hemşerilerimizin gönüllerine girmeyi, projelerimizi anlatmayı sürdürüyoruz." dedi. 

Bizim tek derdimiz hizmet sevdamız "Nevşehir” diyen Arı, ziyaret ettiği ailenin çayını içerek onlarla uzun süre sohbet edip dertlerini dinledi.

SİZ SÖYLEYECEKSİNİZ BEN YAPACAĞIM

Tüm gününü Nevşehir'de vatandaşları dinleyerek geçiren AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, “Bizim temel hedefimiz, temel sloganımız, Hayalimizdeki Nevşehir için 5 başlıkta 50 temel projeyle, Nevşehir'imizi Türkiye’nin parlayan yıldızı ve medeniyet kenti yapmak... 

Bunu ben çok önemsiyorum. Nevşehir'in gören gözü, işiten kulağı, düşünen aklı ve hisseden kalbi olmayı arzuluyoruz. Biz buna Allah izin verirse hazırız. Azimliyiz ve kararlıyız. Neden azimliyiz? Çünkü biz şehir kuran bir medeniyetin temsilcileriyiz. İnsan demek, şehir ve medeniyet demek. Nevşehir, Allah’ın bize lütfettiği cennet köşelerden biri. Nevşehir için çok çalışacağız. Sizin dertleriniz ile dertlenecek, sorunlarınıza çözümler bulacağız. Siz söyleyeceksiniz biz yapacağız. Projelerimizle Nevşehir'i Türkiye'nin kültür ve turizm başkenti haline getirmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

Rasim Arı, Ev ziyaretleriyle Gönülleri fethediyor! 

Nevşehir'de halkımızın istek ve önerilerinin de dikkate alınacağını ifade eden Arı, “Şehrimizde bulunan bütün sıkıntılara tek tek el atacağız. Bizler insanlarımızın gönüllerini almaya geliyoruz. Yorulmadan çalışacağız ve bu seçimleri alacağız” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar ise Başkan adayı Arı’ya ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip, çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi.

#

22 Mar 2019 - 10:06 - Siyaset

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler