Gözler AK Parti’yi aradı

Cumhur ittifakının yapıldığı bir siyasi ortamda, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mitinginde nezaketinde olsa gözler AK Partili yetkilileri ve yöneticileri aradı.

Cumhur ittifakının yapıldığı bir siyasi ortamda, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mitinginde nezaketinde olsa gözler AK Partili yetkilileri ve yöneticileri aradı.

Cumhur ittifakının partileri olan MHP ve AK Parti Nevşehir’de farklı adaylar seçime gidiyor.

Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Diriliş meydanında düzenlediği mitinginde partilere hitap eden MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli, konuşması boyunca ittifakın sağlamlığından bahsederek “Cumhur ittifakında kardeşlik var” vurgusu yaptı. Tıpkı bundan önce Milletvekili seçimlerinde Nevşehir’e mitingi düzenleyen AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı gibi.

Ancak, önceki seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi ve Milletvekili adayları AK Parti’nin miting alanına gelerek Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüş ve boy boy fotoğraflar çektirilmişti. Buda Nevşehir siyasetine renk katmıştı.

Bu seçimlerde de ittifak sürüyor, hatta ittifak bağları daha da arttığı bir seçim ortamında ne AK Parti yöneticileri, nede adayları MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin miting alanına gelmedi.  Ancak bazı dedikodulara göre Milletvekilleri, Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar ve AK Parti Belediye Başkanı Rasim Arı’nın MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi Acıgöl ilçesinde karşıladığı ve burada sohbet edildiği söyleniyor.

İttifakın en kilit ismi Dr. Devlet Bahçeli’nin neden miting alanı değil de, Acıgöl’de karşılandığı soruları kafalarda oluşmaya başlarken, Bu karşılamadan herhangi bir fotoğrafında kamuoyuna sızmaması kafalarda başka soruları da beraberinde getirdi.

#

18 Mar 2019 - 15:20 - Siyaset

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler