İçişleri Bakanı Soylu  Nevşehir'e geliyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'ya destek vermek için 22 Mart Cuma günü Nevşehir'e geliyor.

İçişleri Bakanı Soylu  Nevşehir'e geliyor.
Haber albümü için resme tıklayın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'ya destek vermek için 22 Mart Cuma günü Nevşehir'e geliyor.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla cuma günü Nevşehir'de vatandaşlarla bir araya geleceklerini bildirdi.

Nevşehir'de yapacakları mitingle vatandaşlarla buluşmanın coşkusu ve mutluluğunu yaşayacaklarını bildiren Rasim Arı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Terörle mücadeledeki sarsılmaz cesaret ve kararlılığıyla gurur kaynağımız olan, koltuktan güç alan değil, koltuğa güç veren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, 22 Mart Cuma günü saat 18.30'da Nevşehir Diriliş Meydanında gerçekleştireceğimiz mitingde vatandaşlarımız ile bir araya gelecektir. Ziyaret programları kapsamında yerelde hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah Nevşehir'imiz için güzel bir miting programı olacak. Tüm halkımız davetlidir" dedi.

Süleyman Soylu Nevşehir Büyük Buluşması...

Yer: Diriliş Meydanı - Miting

Tarih:22 Mart 2019 Cuma Günü

Saat:18.30

#

20 Mar 2019 - 15:18 - Siyaset

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler