Nevşehir’de Cumhur ittifakı çatlak verdi

Nevşehir'de AK Parti ve MHP ittifakı çatlak verdi.

AK Parti ve MHP’nin geçtiğimiz yıl oluşturduğu Cumhur İttifakı Türkiye genelinde devam ederken, Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde bu ittifakta anlaşmazlıklar yaşanıyor.

31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlık koltuğunu MHP’li Celalettin Güven’den alan Ak Partili Akif Kabukçuoğlu, göreve geldikten hemen sonra belediye bütçesindeki açığı sosyal medya üzerinden kamuoyuna açıklamıştı.

Bu açıklamaların ardından tam tamına 8 ay geçti ancak Kozaklı’da sular bir türlü durulmadı. Eski ve yeni başkanlar bu bütçe açığı yüzünden sürekli ağız dalaşında bulundular. Yeni başkan Kabukçuoğlu ısrarla belgeler ile belediyenin zarara uğratıldığını iddia ederken, eski başkan Celalettin Güven ise “belediyede böyle bir açık yoktu, bir yanlışlık var” diyerek kendini savunuyordu.

Artık konu yargıya taşındı. Kozaklı ilçesinde 8 aydır kamuoyunu meşgul eden dedikodular, adli mercilerce açıklığa kavuşturulacak.

Mahkeme süreci işleye dururken, bu tartışmalar ilçede büyük bir kutuplaşmayı da beraberinde getirdi. Tepede çok güçlü bir ittifak barındıran bu iki parti mensupları, ilçede soğuk rüzgarlar estiriyor.

Nevşehir Merkezde ise parti il başkanlarının konuya dair gelişmelerden bilgisi var mı bilinmez ama, ilçede büyük sıkıntıların yaşandığı kesin.

KENT HABER ÖZEL

#

20 Kas 2019 - 19:00 - Siyaset

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Paşa - kozaklı gibi ufak bir ılçede bu kadar para nerden bulunmuşta yenmiş zaten kim ben dürüstüm namusluyum diyorsa bu millete tokadı o atıyor varsa bi haram haksızlık kanun yakasına yapışır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 19:00

Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler