Ödemiş’in projeleri tuttu

Gülşehir Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ödemiş, sunduğu projeler ile ilçede ön plana çıkıyor. Ödemiş’e ilçede sevgi seli hakim.

Ödemiş’in projeleri tuttu
Ödemiş’in projeleri tuttu
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Uzun yıllardır siyasette söz sahibi olan ve Gülşehir’de sevilen bir kişiliğe sahip İş Adamı Hüseyin Ödemiş, 31 Mart yerel Seçimlerinde Saadet Partisi’nden Belediye Başkan Adayı oldu. Gülşehir’in sorunlarını çok iyi bilen ve çözüm üretme konusunda gerekli projelere değinen Ödemiş, bu projelerin Gülşehir’e yakışan projeler olduğunu söyleyerek, en az 2 yıl içerisinde hepsini tek tek hayata geçireceği sözünü de verdi.

Gülşehir’e hizmet etme aşkı ile bu kutlu göreve talip olduğunu ifade eden Hüseyin Ödemiş, seçim çalışmaları kapsamında çalınmadık kapı bırakmazken, bunun yanında geçtiğimiz günlerde ilçeye ünlü Sanatçı Hüseyin Kağıt’ı getirtip bir konser düzenlemişti. Konsere hava şartlarının elverişsiz olmasına rağmen büyük bir katılım olurken, ilçede bunun üzerine Hüseyin Ödemiş hayranlığı bir kat daha arttı.

Ödemiş’ten esnafa müjde

Hazırladığı projelerde tüm halkın gönlünü fetheden Hüseyin Ödemiş’in projeleri arasında esnaflarda unutulmadı. Esnaflar için bir sandık oluşturulacağını ifade eden Ödemiş, Gülşehir’imizin kalkınması için ilk önce esnaflarımızın kalkınması gerekmektedir. Bunun için esnaflarımıza yönelik ‘Esnaf ve Ahilik Kültürü’ projesi düşündük. Bu projede bir esnaf komitesi kurarak sandık oluşturmayı düşünüyoruz. Bu sandıktan darda kalan esnaflarımıza faizsiz belirli bir süreliğine işini görsün diye kredi gibi para vereceğiz.  Bu proje ile esnaflarımız sıkıntıya girmeden ticaretlerini rahat bir şekilde yapacaktır.” dedi.

“Birleştirici olacağım”

Gülşehir’de şu günlerde siyasi partiler arasında bir gerginlik söz konusu olduğunu belirten Hüseyin Ödemiş, “böyle gerginlikler güzel ilçemize yakışmamaktadır. Ben Hüseyin Ödemiş olarak ilçemizde her daim birleştirici bir güç olmak için geliyorum. Bu düşüncemde de çok çok kararlıyım.” dedi.

Gülşehir’e fabrika sözü

Kendinin İş Adamı olması münasebeti ile şehir dışında ki ilişkilerini devreye sokarak bir iş adamında Gülşehir’e bisküvi fabrikası sözü aldığının müjdesini veren Saadet Adayı Hüseyin Ödemiş, “Allah’ın izni ile Gülşehir’imizi kalkındıracağız. Gülşehir’imiz hizmetlerin en iyilerine layıktır. Boy boy fabrikaları ilçemiz ile kavuşturup göç veren ilçe konumundan kurtulacağız. Gençlerimiz artık bu fabrikalarımız sayesinde işsiz kalmayacaklar. Gelecek nesillerimize yaşanılabilir bir Gülşehir bırakacağız.” dedi.

“Gülşehir, Kızılırmak’tan payını alacak”

İlçenin ortasından geçen ve yıllardır değerlendirilemeyen Kızılırmak ile de bir projesinin olduğunu söyleyen Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ödemiş, Bu projenin Gülşehir’i şahlandıracağını belirtti. Bu projede Kızılırmak’ın her iki yakasının düzenlenerek piknik alanları, mesire yerleri, kafeteryalar ve eğlence merkezleri açılıp halkın hizmetine sunulacağını söyleyen Ödemiş, Bu proje hayata geçtiğinde sadece bu saydıklarınla yetinmeyip bu alan içerisine aqua park, yürüyüş yolları, dev fıskiye, asma köprü, turistik tesislerinde yapılacağını ifade etti. Ödemiş, tüm bunların yanında balıkçılık ve su sporları da ilçeye getiri sağalacağını vurguladı.

“Parke taşı ihtiyacına kesin çözüm”

İlçeye alınan parke taşının dışardan geldiğini söyleyen Hüseyin Ödemiş, seçildiği takdirde ilçeye birde parke taşı fabrikası kuracağının müjdesini verdi. Belediyeye ait olan kum ocağından gerekli kum ihtiyacı sağlanarak parke taşı üretimi yapılacağını ifade eden Sevilen Başkan adayı Ödemiş, “Böylelikle ilçe ve köylerimizin parke taşı ihtiyacı fabrikamızdan karşılanacaktır.  Bu fabrika da ayrıca istihdamda sağlanacak ve ilçeye büyük getirileri olacaktır.” dedi.

Kadınlar unutulmadı

Meslek edindirme kursları açılarak kadınların iş hayatına atılmasına imkanlar sağlanacaklarını söyleyen Hüseyin Ödemiş, ilçemizin tarihi dokusu ile bir zenginlik abidesi olup, özellikle kadınların istihdama katılması için el sanatları, hayvancılık, gibi birçok faaliyette onları buluşturacağız.” Dedi.

“Yapacak çok içimiz var”

Gülşehir ve Gülşehirli için yapacak çok işinin olduğunu ifade eden Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ödemiş, saydıkları bu projelerinin dışında birçok projesinin mevcut olduğunu, seçildiği taktirde hepsini bir bir gerçekleştireceğini sözünü verdi.

İşte diğer projeler

Ödemiş’in küçüklü büyüklü birçok projesi bulunuyor. Bu saydıklarımız projelerinin dışında; Yaşlı Bakım evi, Alt Yapı, Üst Yapı, Muhtarlar, Spor ve Gençlik, İstihdam, Pazar yerinin eski Pazar yerine getirilmesi, Ara yoların yapılması, Seyit Kafeleri, Tarım gibi birçok projesi mevcut.

#

22 Mar 2019 - 09:28 - Siyaset

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler