Göreme Play-Off'ta galip

Göremespor Play-Off çeyrek final ilk maçında rakibi Kapadokya Nevşehirspor'u 5-1 mağlup ederek rövanş için avantaj sağladı.

Haber: Mehmet ÖZDEMİR 

Nevşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi'nde 18 haftalık grup maçlarının ardından gruplarını ilk 4 sırada tamamlayan takımlar arasında Play-Off müsabakalarına geçildi.

A Grubu'nu 43 puanla lider bitiren Kapadokya Nevşehirspor ile B Grubu'nu 31 puanla 4. sırada tamamlayan Kapadokya Nevşehirspor takımPlay-Off çeyrek finalinde birbirine rakip oldu.

Nevşehir merkezdeki Spor Kompleksi içerisindeki 2 Nolu sahada oynanan maçı 100 kadar seyirci takip etti.

Maçta Hakan DurmazErkan Erdem- Burak Turunç'tan oluşan hakem triosu görev aldı.

Karşılaşmanın ilk devresinde istekli bir oyun ortaya koyan Kapadokya Nevşehirpsor, 16. dakikadaa 1-0 öne geçerken Göremespor 37'de dakikada skoru dengeledi.

2. devrede rakibine göre daha etkili bir oyun ortaya koyan Kapadokya Göremespor peşpeşe bulduğu gollerle sahadan 5-1'lik galibiyet ile ayrılmayı başardı.

Göremespor, gelecek hafta sonu Avanos'ta oynanacak olan rövanş öncesinde büyük bir avantajı eline geçirdi.

İlk devredeki oyununu 2. yarıya taşıyamayan Kapadokya Nevşehirspor ise rakibi karşısında tur umutlarını zora soktu.

Rövanş maçında her türlü beraberlik ve ya galibiyette Göremespor tur atlayan taraf olacak. Tur için Kapadokya Nevşehirspor'a ise 5 farklı bir galibiyet gerekecek.

10 Mar 2018 - 15:33 - Spor

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler